SMS soutěž se Sedlářstvím Libich

Ochránit zdraví koně je důležité a ochránit jeho nohy, to by mělo být na předním místě! Zkuste štěstí a vyhrajte sadu kamaší (přední i zadní) VEREDUS TR Pro, věnované Sedlářstvím Libich.

Firma Sedlářství Libich je tu již od roku 1992, a tak díky dlouholetým zkušenostem ve výrobě, obchodu i přímo v jezdeckém sportu poskytuje zákazníkům ty nejkvalitnější služby.
Zabývají se zakázkovou výrobou chapsů a minichapsů na míru, nejrůznějšího speciálního nebo velikostně specifického uždění a jiných speciálních věcí na zakázku. Zajistí i poradenství při výběru a  pasování sedel na míru přímo u Vás ve stáji.
Může vámnabídnout veškerý sortiment pro jezdce i koně, malé, velké, pro sport i rekreaci nebo chov. www.sedlarstvi-libich.cz.
Po dobu SMS soutěže probíhá v kamenné prodejně 15% sleva na veškerý sortiment mimo krmení a vitamínů.



Soutěžíme o tři sady kamaší (přední i zadní) VEREDUS TR Pro – nově uvedených na trh, pokud správně odpovíte na otázku a vaše SMS bude v pořadí 16., 36. a 66. – jak se říká, „máte to doma“.

Soutěžní otázka zní:
Sedlářství Libich nabízí svůj sortiment?
A) pouze v kamenném obchodě
B) v kamenném obchodě i na e-shopu
C) jen přes e-shop

 
Odpovědi zasílejte formou SMS ve tvaru JE mezera SL mezera A, B, nebo C (např. JE SL A) na telefonní číslo 906 15 09, které je jednotné pro všechny operátory. Cena jedné SMS je 9 Kč včetně DPH. Počet SMS z jednoho telefonního čísla není omezen. Soutěž probíhá od 10. 11. 2014 do 23. 11. 2014. Odpovědní SMS nelze zasílat ze zahraničí.
Poskytovatelem služby je BAUER MEDIA v.o.s., Moulíkova 1b/3286, 150 00 Praha 5. Kontakt: sms@bauermedia.cz nebo infolinka: +420 257 32 32 51, www.platmobilem.cz. Výherci budou krátce po ukončení soutěže osloveni SMS zprávou se žádostí o zaslání kontaktních údajů.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.