SOUTĚŽ o knihu Špionky od koní - 26. prosince

Vyhlašujeme soutěž o knihy Špionky od koní autorky Claris Drake. Soutěžní otázka pro dnešní den: Jaké nešťastné zranění přerušilo kariéru čtyřleté teplokrevné hnědky Lady Flo, o kterém píše Doc. MVDr. Jana Mezerová, Ph.D. v článku v prosincovém Jezdectví? Své odpovědi nám zasílejte na mail redakce@jezdectvi.cz. Soutěžit můžete až do dnešních 20:00 hodin! Vyhrává nejrychlejší správná odpověď!

Špionky od koní

Co všechny byste udělali pro nalezení koníka svých snů? Špionky od koní, příběh o třech kamarádkách, ztraceném koni a spoustě dobrodružství je dílem mladé autorky, vášnivé milovnice koní, která před několika debutovala povídkou v časopise Jezdectví „Kůň za patnáct stovek“.

Zatímco čtrnáctiletá tmavovláska Eva je spíš slušňačka a poctivka, její spolužačka Leonie se svou šestnáctiletou sestřenicí Miriam jsou nezbednice každým coulem, ačkoliv obě vypadají jako blonďatí andílkové. Když se valášek Fruiso, koník, o kterého se Eva stará, ztratí, je to jako nejhorší noční můra. Zrovna on, její důvěrník, milý a věrný kamarád! Leonie a Miriam jsou rozhodnuté ho najít, připravené udělat cokoliv, aby se vrátil zpět. I kdyby to mělo znamenat pár průšvihů.

Kniha dýchá atmosférou stájí, prosluněných vyjížděk i pocitem souznění s koňskými kamarády. O zápletky není nouze, ať už je to hledání koně ze snu, tajemství dopingu, programování počítačových her a nechybí ani flirtování. Jak „říká“ jeden z koníků v příběhu: „Když držíme spolu, je svět lepší místo a opravdové přátelství je navždy, ať jsme lidé nebo koníci“. Špionky i jejich čtenáře – či hlavně čtenářky – čeká velká cesta!

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.