Svátky řemesel

Soutěžte o 80 vstupenek na Svátky řemesel a krásy ušlechtilých koní! O víkendu  13.-14. června 2015 můžete zavítat do historického města Kunštátu na Moravě, kde proběhne v areálu Panské zahrady již 8. ročník Svátků řemesel.

V krásném prostředí zahrady uvidíte názornou živou prezentaci všech řemesel a lidských dovedností, které se rozvíjely v minulých staletích, bohatý kulturní program a nebude nouze o kvalitní jezdeckou show,  drezurní a krasojezdecké exhibice, výcvik koní ve volnosti, westernové show, rytířské turnaje, kočárové divadlo či defilé equipáží a zápřeží. Video na akci můžete vidět na https://www.youtube.com/watch?v=mHBEG1zPPro

Pokud správně odpovíte na soutěžní otázku, potom se 80 vylosovaných může těšit na dvě vstupenky a příjemně strávený čas na akci „Svátky řemesel“. První tři z vylosovaných obdrží navíc rodinnou vstupenku na státní zámek Kunštát.

Soutěžní otázka zní:
Město Kunštát na Moravě je úzce spjaté s osobou krále:
a)    Jiřího z Poděbrad
b)    Václava II
c)    Ladislava Pohrobka

Odpovědi zasílejte mailem na adresu dopisy@jezdectvi.cz, do předmětu napište svátky řemesel. K odpovědi připište své jméno, adresu a telefonní číslo. Soutěž probíhá od 18. 5. 2015 do 5. 6. 2015.



Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.