Turistika na koni na veletrhu v Lysé

Již druhý ročník Mezinárodního veletrhu turistiky (koná se v rámci výstavy Kůň 2009 v Lysé nad Labem - 18. - 20. září) představí řadu možností, jak strávit krásnou dovolenou v sedle nebo kam se vypravit ke koním s rodinou, s partnerem, s přáteli cyklisty, jen tak si koně pohladit či se učit jezdit. Podrobnosti přináší Ing. Milena Andrlová.

Ze seznamu expozic lze namátkou zmínit: Putování na koních - severní Čechy, Klub českých turistů, Turistika na koni - Jihočeský kraj, České Švýcarsko, Hyjé koně Zlínského kraje, stanice Lipno, CK Kudrna, Jezdecké stezky v Kraji pod Šumavou, hippologické muzeum Slatiňany atd.
A protože jde o veletrh mezinárodní, můžete si domluvit dovolenou či spolupráci na stáncích zahraničních vystavovatelů - setkáte se se zástupci Pferderegionu Nordwald z Rakouska, kolegy z Klubu slovenských turistou, novinkou je i expozice Koně v Banátu (jezdecké stezky v českých vesnicích v Rumunsku) - a do celého světa se na koních můžete vydat s německou cestovní kanceláří Urlaubspferd.
Další novinkou je soutěž pro děti, která bude vyhodnocována každý výstavní den odpoledne. V rámci expozice si můžete také odpočinout v malé "koňské stanici" přímo v pavilonu nebo můžete získat všechny druhy map jezdeckých stezek (včetně zcela nové středočeské, v plastu zalité mapy na listech), které jsou v současné době v České republice k dispozici.

 

Black Horse Show 2009 – soutěž o vstupenky – Vstupenky č. 087 + 088 – kód č. 09093097357709

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.