Už máte říjnového Koníčka?

Ahoj kamarádi! Říjen je měsíc, který už opravdu patří podzimu. Sluníčka ubývá, dny se valem krátí, začíná být zima, takže musíme vytáhnout svetry a bundy... ale nebudeme smutnit, podzim má i své výhody: například strniště, po kterých se dá krásně cválat. A také už tu zase jsou tzv. Huberty, tak nám do naší dopisové rubriky nezapomeňte napsat, jak probíhal ten u vás! To ale trochu předbíháme, vaše příspěvky týkající se Hubertových jízd se objeví nejdřív v listopadovém čísle, co však máme v tom říjnovém? Tak tedy pěkně popořádku...Ahoj kamarádi! Říjen je měsíc, který už opravdu patří podzimu. Sluníčka ubývá, dny se valem krátí, začíná být zima, takže musíme vytáhnout svetry a bundy... ale nebudeme smutnit, podzim má i své výhody: například strniště, po kterých se dá krásně cválat. A také už tu zase jsou tzv. Huberty, tak nám do naší dopisové rubriky nezapomeňte napsat, jak probíhal ten u vás! To ale trochu předbíháme, vaše příspěvky týkající se Hubertových jízd se objeví nejdřív v listopadovém čísle, co však máme v tom říjnovém? Tak tedy pěkně popořádku...

Koníček

 

V doplňovačce se naučíme poznávat odznaky, které zdobí koňské nohy. Seznámíme se s černými krasavci z Holandska, frískými koňmi. Podíváme se, jak jezdí v podřipském klubu Černuc. Ve školičce se poprvé vyhoupneme do sedla. Zažijeme další dobrodružství s Emou, Rubínem a Kapitánem (i šílenou Beátou :o). A nakonec... začneme sbírat puzzle!

Zdá se, že Koníček na měsíc říjen je zrovna tak pestrý, jako listí na stromech. A vesele vybarvené stromy jsou také další velké plus podzimu, co myslíte?

Black Horse Show 2009 – soutěž o vstupenky – Vstupenky č. 067 + 068 – kód č. 09092997857004

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.