Bodovali v Kolesách

Po „italských“ zraněních v Kolesách na prvním letním hlavním mítinku roku dne 21. 7., vítězili vyléčení žokejové Bartoš 2 a Myška. Právě Myška zaujal jako první vítězný post v prvním dílu Koleském překážkovém šampionátu.

Pepa Bartoš 2 má post druhý, ale v Kolesách vyhrál hlavní dostih dne – Cenu společnosti Elektrovasury STCH.CC na 4700 m, kdy Kyshanty trenéra Zobala s žokejem dobře spolupracoval a právem byl vítězem tohoto zmiňovaného dostihu druhé kategorie. V šampionátu v kategorii jezdec na překážkách bodoval Michal Kubík, druhý je Ondřej Velek.

V Amazonkách měla v sedle koní být i Barbora Málková ale koně, které měla sedlat, se dostihů na překážkách nezúčastnili.

V ceně o nejlepšího překážkového trenéra v prvním díle třídílného seriálu má jako první své umístění Štěpánka Sedláčková, domácí Pavlíně Sůrové patří druhé umístění a třetí je zkušený trenér František Zobal, který je dvojnásobným držitelem Nejlepšího překážkového trenéra koleského závodiště (celkem v Kolesách toho dne bylo pět překážkových dostihů).

Desátého srpna si všechna zmiňovaná jména jezdců, žokejů, trenérů polepší na pozicích šampionátu nebo ustálí své případné body. Snad se klání jezdců, žokejů na překážkách zapojí i ženy amazonky, kdy v loňském roce 2012 se zde umisťovala Barbora Málková a snad své body posílí i na „zimním“ překážkovém mítinku spojeným s rovinami a to 9. listopadu, cirka 14 dní po posledních Pardubických dostizích.

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.