Den otevřených dveří: Luka racing

Dostihové tréninkové středisko Luka racing v Bošovicích u Písku si Vás dovoluje srdečně pozvat na ,,Den otevřených dveří", který se koná v sobotu 22.března 2014 od 10 hodin.

Naše tréninkové středisko patří v současné době k nejúspěšnějším zařízením svého druhu v České republice a trojnásobný trenérský šampión Ing. Václav Luka mladší má zde se svým týmem na starosti více než šedesát dostihových koní.

V rámci dne otevřených dveří si budete moci prohlédnout ukázku tréninku dostihových koní a celé středisko. Dále uvidíte jak se dostihoví koně krmí a ošetřují. Zároveň se vám předvedou koně, kteří jsou na prodej a je u nich i možnost založení syndikátu.

Neváhejte a využijte tuto výjimečnou možnost nahlédnout pod pokličku profesionálního tréninkového střediska dostihových koní, vedeného trojnásobným šampiónem trenérů Václavem Lukou. Poznejte blíže tento krásný sport plný emocí, adrenalinu, zážitků a lidských i koňských hrdinů. Přijďte se podívat na koně, které si můžete vybrat do honorované soutěže Luka racing stars!

Do tréninkového střediska se dostanete z Písku směrem na Čížovou a za čížovskýmzámkem doleva na Bošovice. Poté již stále rovně. Od Prahy odbočte ze silnice R4u obce Chlaponice směrem na Bošovice. Projedete Bošovicemi směrem na Čížovou.Po cca 250 metrech za cedulí konec Bošovic odbočte ostře doprava na příjezdovoucestu do našeho střediska.

 

S navigací najdete tréninkové středisko Lukaracing na: 49°20'42.423"N,14°5'17.827"E 

Více informací naleznete na pozvánce v příloze, nebo přímo na stránkách www.lukaracing.cz

 

Časový harmonogram:

Otevření střediska proveřejnost: 10 hod.

Ukázka dostihovéhotréninku: 10:30-11:30 hod.

Předvedení koní : 11:30-12:30 hod.

Uzavření střediska: 15hod.

 

 

 

 

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.