Den otevřených dveří v dostihovém středisku Luka racing 2019

Tréninkové středisko Luka racing v Bošovicích u Písku zve na "Den otevřených dveří", který se koná v sobotu 30. března 2019 od 10 hodin. Toto tréninkové středisko patří v současné době k nejúspěšnějším zařízením svého druhu v České republice a trojnásobný trenérský šampión Ing. Václav Luka mladší má zde se svým týmem na starosti více než šedesát dostihových koní.

V rámci dne otevřených dveří si budete moci prohlédnout ukázku tréninku dostihových koní a celé středisko. Dále uvidíte jak se dostihový koně krmí a ošetřují. Uvidíte i koně oblíbeného syndikátu (společenství) majitelů koní, který umožňuje stát se majitelem opravdu každému. Pro děti bude možnost svézt se na koni. Neméně zajímavá bude určitě i ukázka kovářského řemesla. Při dni otevřených dveří proběhne mimo jiné i press day pro novináře a prezentace připravované knihy o deseti letech Luka racing z pera Martina Cápa.

Neváhejte a využijte tuto výjimečnou možnost nahlédnout pod pokličku profesionálního tréninkového střediska dostihových koní, vedeného šampiónem trenérů Václavem Lukou. Poznejte blíže tento krásný sport plný emocí, adrenalinu, zážitků a lidských i koňských hrdinů. Přijďte se podívat na koně, které si můžete vybrat do honorované soutěže Luka racing stars! (www.lukaracingstars.cz). Přihláška do soutěže je zdarma.

Do tréninkového střediska se dostanete z Písku směrem na Čížovou a za čížovským zámkem doleva na Bošovice. Poté již stále rovně. Od Prahy odbočte ze silnice R4 u obce Chlaponice směrem na Bošovice. Projedete Bošovicemi směrem na Čížovou. Po cca 250 metrech za cedulí konec Bošovic odbočte ostře doprava na příjezdovou cestu do našeho střediska.

S navigací najdete tréninkové středisko Luka racing na: 49°20'42.423"N, 14°5'17.827"E

 

Program:

Otevření střediska pro veřejnost: 10 hod.

Ukázka dostihového tréninku: 10:30-11:30 hod.

Předvedení koní a ukázky krmení, kování, atd.: 11:30-12:30 hod.

Uzavření střediska: 15 hod.

 

Možnost zakoupit občerstvení po celý den.

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.