Dostihový infoservis - půltucet navíc v seriálu Schaumann

V pátek 2. března využili možnost dohlášení do seriálu Schaumann majitelé šesti dvouletých koní českého chovu, čímž se počet adeptů na účast v sedmi dostizích této populární a zavedené série, jediné svého druhu v České republice, zvýšil a uzavřel na čísle 126.

Půltucet navíc v seriálu Schaumann

Seriál Schaumann 2007 poprvé nabídne v říjnu vedle finálového dostihu také "cenu útěchy" IV. kategorie a celkem mezi majitele úspěšných koní rozdělí 540.000 Kč!

První dostih seriálu: Cena značky BRASA, bude ve Velké Chuchli odstartován 13. května.


Katalogy Tattersalls ve Velké Chuchli

Renomovaná britská aukční společnost TATTERSALLS bude letos, již podruhé, sponzorem nejdelšího klasického dostihu české sezóny St. Leger (V. Chuchle, 26. srpna). Její zájem o české majitele stoupá, a tak je všechny zve k účasti na svých letošních dražbách. První dvě dražby dvouletých koní v tréninku proběhnou už v dohledné době: Craven Breeze Up Sale (17. - 19.4.) a Guineas Breeze Up Sale (3. - 4.5.).
Katalogy lze objednat i na závodišti ve Velké Chuchli (TMM, Radotínská 69, Praha 5, 159 00, e-mail: hipodrom@velka-chuchle.cz).

"Guineas Breeze Up Sale" je novou akcí a Tattersalls předpokládá, že právě zde budou mít kupci dobré vyhlídky na pořízení kvalitních a nadějných koní za příznivé ceny. V roce 2006 bylo na dražbách Tattersalls zakoupeno celkem 37 vítězů dostihů Gr.1, z toho šest vítězů klasických dostihů.

A že vždy nemusí jít o astronomické sumy dokládá nejlépe příklad vítěze Epsom Derby Sir Percyho, který na dražbě stál pouhých 16.000 guinejí (16.800 liber), ale jeho výherní konto obsahuje 1,013.343 liber!

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.