Dostihy a basket spojují fanoušky

Basketbaloví a dostihoví koně letos spojují své síly a těžit z toho mohou všichni fanoušci. Dostihový spolek a.s. se totiž dohodl s BK Pardubice na spolupráci a výsledkem jsou vstupenky na zahajovací dostihy zdarma!

Pokud diváci přinesou na Zahajovací dostihový mítink, který se na pardubickém dostihovém závodišti koná 8. května, vstupenku z prvomájového zápasu basketbalistů, budou mít vstupné na dostihy zdarma. To však není jediná výhoda, kterou spolupráce basketbalového klubu a závodiště přináší. „Pokud vlastníte basketbalovou permanentku, stačí ji ukázat na závodišti. Pak získáte 30% slevu na permanentku dostihovou,“ upřesnil ředitel Dostihového spolku a.s. Michael Skalický a dodal: „Basket patří k oblíbeným sportům v Pardubicích stejně jako hokej nebo naše dostihy. Rozhodli jsme se proto fanoušky propojit a nabídnout jim nové zážitky.“

Permanentky na dostihovou sezonu lze zakoupit přímo na závodišti. Lze vybírat mezi celoroční, která obsahuje i vstup na 124. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou a výstavu Koně v akci, nebo kvalifikační. Ta zajišťuje vstup na čtyři kvalifikační dostihy a 124. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou. Základní cena celoroční permanentky bez „basketbalové slevy“ je 890 korun, kvalifikační 450 korun.

 

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.