Golf ve stopách Velké pardubické

Poslední březnový den, v sobotu 31. března, se na pardubickém závodišti uskuteční již 7. ročník turnaje v extrémním golfu Ve stopách Velké pardubické. Turnaj je zároveň 4. mezinárodním mistrovstvím České republiky v extrémním golku dvojic „Texas Scramble“. Přímo na dostihové dráze bude vytyčeno osmnáctijamkové hřiště kopírující trať Velké pardubické.

Turnaj v extrémním golfu se na pardubické závodiště vrací opět po roce. Osmnáctijamkové hřiště s parem 71 v délce 3975 metrů pro ženy a 4465 metrů muže je vytyčeno v blízkosti dostihových překážek, včetně Taxisova příkopu. Ovšem oproti tradičnímu golfovému hřišti tu schází jamky – jsou nahrazeny tyčemi. „Tento turnaj je skutečně extrémním sportem. Trávu ani trať nijak neupravujeme a tak si hráči musí poradit se skutečnou přírodou,“ řekla ředitelka Dostihového spolku Hana Jeníková.

Turnaj pořádají společnosti Eribos s.r.o., Estrella s.r.o. a GCC Svobodné Hamry ve spolupráci s Dostihovým spolkem a.s., který golfistům propůjčuje areál závodiště.

Registrace hráčů začíná v tiskovém centrum v 8:15 hod., start turnaje je v 10:15 hod. Diváci mají vstup zdarma.

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.