Nestůjte frontu u pokladny a kupte si vstupenku online

Nemáte rádi dlouhé čekání u pokladny? Pak využijte novinku a kupte si vstupenky na naše akce online. Aktuálně pardubické závodiště nabízí předprodej na kvalifikační mítinky pro 125. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou a zářijovou výstavu Koně v akci.

Čtyřdílný kvalifikační seriál na 125. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou je ve své polovině a zájemcům o start v tomto náročném dostihu už zbývají poslední dvě možnosti splnit kvalifikační podmínky. Divákům se tak nabízí možnost sledovat atraktivní dostihy plné zajímavých jmen.

Na vstupenky na tyto dostihové mítinky už není potřeba stát frontu o pokladny, fanoušci si je mohou nově koupit z pohodlí domova. „Předprodej je realizován stejně jako v případě Velké pardubické před Ticketportal.cz. Na našich webových stránkách bude vždy u dané akce připraven odkaz tak, abychom cestu za vstupenkami divákům co nejvíce ulehčili,“ říká místopředseda představenstva Dostihového spolku a.s. Michael Skalický.

Nový online prodej se týká klasických vstupenek na III. a IV. kvalifikaci na 125. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou, které se konají 22. srpna a 12. září. Nakupovat mohou také návštěvníci mezinárodní výstavy Koně v akci, která se na závodišti uskuteční první zářijový víkend. Jejím hlavním tématem jsou děti a dětský svět s koňmi.

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.