Online prodej vstupenek na dostihy zahájen

Dostihový spolek a.s. zahájil online prodej vstupenek na letošní sezonu. Připraveno je hned několik typů vstupenek a permanentek včetně zvýhodněných dvoudenních vstupů – a to nejen na dostihy, ale také mezinárodní výstavu Koně v akci. Vše je možné zakoupit přes webové stránky dostihového závodiště, nebo v síti Ticketportal.

Už od Vánoc Dostihový spolek a.s. prodává vouchery na tři typy permanentek, které budou od dubna směnitelné na plastové karty. Nyní se k prodeji připojily i vstupenky na jednotlivé dostihové dny a výstavu Koně v akci. Prostřednictvím webu závodiště, nebo sítě Ticketportal je možné zakoupit jednotlivé vstupenky na rámcové dostihy, kvalifikační mítinky a samozřejmě 128. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou a zmiňovanou výstavu. Novinkou jsou zvýhodněné dvoudenní vstupy v případě výstavy Koně v akci a 128. Velké pardubické s Českou pojišťovnou a její sobotní předehry.

„Chceme z říjnového vrcholu udělat skutečný dostihový Víkendový festival, zvlášť když na sobotu chystáme další prestižní dostih s mezinárodní účastí. Fanoušci si tak můžou pořídit vstupenky na stání na oba dny za výhodnou cenu,“ říká místopředseda představenstva a výkonný ředitel Dostihového spolku a.s. Martin Korba.

Cena vstupenek na stání při Velké pardubické je 220 Kč, při nákupu lístku na celý víkend zaplatí návštěvníci dostihů 250 Kč. A protože vstupné na rámcové dostihy je 100 korun, ušetří tak celých 70 Kč. Vstupenky na sezení na 128. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou se pak pohybují od 250 Kč výše podle typu tribuny. Děti do 140 cm výšky mají vstupné zdarma, ovšem bez nároku na sedadlo.

Zvýhodněné je také vstupné na srpnovou mezinárodní výstavu Koně v akci s podtitulem První republika. „Na výstavu si její návštěvníci doposud kupovali vstupenky buď na sobotu, nebo na neděli. To bude samozřejmě možné i letos, ale nově jsme pro letošní sezonu připravili zvýhodněné vstupenky na celý ´Víkend s koňmi´,“ dodává Martin Korba. Vstupné na jeden den je 130, na celý víkend 200 Kč.

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.