Permanentky na sezonu 2017 jsou už v prodeji

Zajímavým tipem na vánoční dárek může být i permanentka na dostihovou sezonu 2017. Dostihový spolek už od pondělí 14. listopadu nabízí hned tři varianty jak udělat milovníkům dostihů radost. Kromě celosezonní a tzv. kvalifikační permanentky je tu i letošní novinka – pět vstupů dle vlastního výběru.

V prodeji jsou dárkové poukazy na permanentky pro sezonu 2017, které bude možné v příštím roce vyměnit za vstupní kartu. První ze tří variant je permanentka celosezonní. Platí tedy na všechny dostihové dny v roce 2017, včetně vstupenky na stání na 127. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou a mezinárodní výstavu Koně v akci. Cena tohoto poukazu je 890 korun.

Druhou variantou je dárkový poukaz na permanentku „kvalifikační“. Jak název napovídá, obsahuje vstupenky na všechny čtyři kvalifikační mítinky i samotnou 127. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou (na stání). Tento poukaz lze koupit za 450 korun.

„Letošní novinkou je tzv. pětivstupová permanentka v hodnotě 350 korun. Tato přenosná permanentka umožňuje vybrat si pět vstupů dle svého výběru. Ovšem nevztahuje se na Velkou pardubickou a výstavu Koně v akci,“ doplňuje informace místopředseda představenstva a ředitel Dostihového spolku a.s. Martin Korba.

Dárkové poukazy je možné objednávat na mailu eshop@pardubice-racecourse.cz, kde je nutné uvést jméno, adresu a způsob doručení. Poukazy je možné zaslat na dobírku, nebo si je osobně vyzvednout v kanceláři Dostihového spolku na pardubickém závodišti každý všední den od 8:00 do 15:30 hodin.

Od pondělí 21. listopadu budou k zakoupení také nástěnné kalendáře pro rok 2017 v rozměru 380 x 380 mm. Jejich cena je 190 korun. Opět je bude možné objednávat na mailu eshop@pardubice-racecourse.cz nebo zakoupit v knihkupectví Mozaika na pardubickém vlakovém nádraží.

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.