Permanentky na sezonu 2018 jsou v prodeji

Dostihový spolek a.s. zahájil prodej poukázek na permanentní vstupenky na sezonu 2018. K dispozici jsou hned tři varianty, které je možné koupit online prostřednictvím webových stránek dostihového závodiště.

Stejně jako v letošní sezoně bude možné i pro rok 2018 zakoupit permanentky celoroční, kvalifikační i tzv. pětivstupové. A dobrou zprávou je, že i jejich ceny zůstávají stejné. „Dostihová sezona v Pardubicích začíná tradičně v květnu, ale permanentka může už teď někomu udělat radost. Třeba jako vánoční dárek,“ říká ředitel Dostihového spolku a.s. Martin Korba s tím, že Dostihový spolek a.s. do Vánoc připravuje i další překvapení. Třeba kalendář s fotografiemi z letošního náročného ročníku Velké pardubické.

Celoroční permanentka zahrnuje samozřejmě i 128. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou (stání) a výstavu Koně v akci. Cena takové vstupenky je 890 korun.

„Kvalifikační“ permanentka se týká vstupů na čtyři kvalifikační mítinky, které se poběží v květnu, červnu, srpnu a v září, a také říjnové Velké pardubické (vstupenka na stání). Cena této permanentky je 450 korun.

Novinkou sezony 2017 byla permanentka „pětivstupová“ a osvědčila se. Jejímu držiteli umožňuje vybírat dle vlastního zájmu z dostihových mítinků. Nevztahuje se ovšem na 128. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou a výstavu Koně v akci. Pětivstupová permanentka stojí 350 korun.

Všechny typy permanentních vstupenek na sezonu 2018 lze zakoupit prostřednictvím webových stránek závodiště www.zavodistepardubice.cz.

 

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.