Slavia pojišťovna podporuje dostihy v Pardubicích nad rámec titulárního partnerství Velké pardubické

Slavia pojišťovna se v loňském roce stala titulárním partnerem legendární Velké pardubické. Své jméno s nejstarším a nejtěžším dostihem kontinentální Evropy spojila i letos. Ani současná situace spojená s šířením nového koronaviru toto partnerství neovlivnila. Naopak jej posílila. 

Slavia pojišťovnou své jméno s Velkou pardubickou poprvé spojila v roce 2019. Na sklonku tohoto roku pak deklarovala zájem být titulárním partnerem legendárního dostihu až do roku 2021. Nic na tom nezměnila ani současná situace, kdy kvůli koronaviru a s ním souvisejícím opatřením nebylo jasné, kdy sezona začne a zda se bude běhat před plnými tribunami diváků. Naopak jde Slavia pojišťovnou ve své podpoře ještě dál. Zaměstnanci pojišťovny v čele s generálním ředitelem Karlem Waisserem si zakoupili články řetězu, čímž se připojili k podpoře pardubických dostihů.

„Opatření přijatá v souvislosti s šířením koronaviru nějakým způsobem zasáhla do života nás všech, dotkla se podnikání, omezila společenský život i kulturní a sportovní akce – včetně dostihů. V době, kdy někteří obchodní partneři vyčkávají na vývoj událostí, chce Slavia pojišťovna dostát svým závazkům a být i nadále silným partnerem Velké pardubické,“ komentoval přístup pojišťovny její generální ředitel Karel Waisser.

„Velmi si vážíme toho, že Slavia pojišťovna s námi zůstává i v dnešní nelehké době. Velká pardubická letos slaví 130. jubileum a všichni společně si přejeme, aby se uskutečnila bez větších potíží a byla skutečným svátkem pro nás všechny. Pokud nedojde k zásadním změnám ze strany státu, plánujeme zahájit sezonu v Pardubicích 20. června a kvalifikační seriál odběhnout v letních měsících. Vrchol sezony – 130. Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou stále plánujeme na tradiční termín druhé říjnové neděle. Jsme rádi, že Slavia pojišťovna bude s námi u toho,“ doplnil ředitel Dostihového spolku a.s. Jaroslav Müller.  

 

Řetěz podpory:

je symbolickým a pevným spojením všech podporovatelů a přátel pardubických dostihů. Prostřednictvím webových stránek závodiště si každý ze zájemců o podporu může zakoupit jednotlivé články, které budou k řetězu připojeny. Ten bude vystaven v rámci 130. Velké pardubické se Slavia pojišťovnou. Výtěžek z prodeje půjde na podporu dostihů, v rámci Závěrečného dostihového dne se pak uskuteční i dostih podporovatelů a přátel.

Soubory ke stažení

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.