Mgr. J. Svoboda odstoupil z funkce prezidenta ČSA

Na webu České klusácké asociace se objevilo následující oznámení Výkonného výboru: Z funkce prezidenta České klusácké asociace odstoupil Mgr. Jiří Svoboda, zůstal nadále členem Výkonného výboru ČKA a z této pozice garantuje zajištění letošní dostihové sezony v plánovaném rozsahu přibližně 17 dostihových dní uskutečněných mimo dostihové závodiště v Praze-Velké Chuchli zhruba podle zveřejněné termínové listiny a propozic dostihů počínaje dostihovým dnem 21. 4. 2012.

V současném plánu je těžištěm konání klusáckých dostihů v letošním roce závodiště ve Slušovicích s  možností využití dalších mimopražských dostihových drah.

Iniciativa jakéhokoliv subjektu uspořádat dostihový den ve vlastní režii, ať již v Praze-Velké Chuchli či na jiném závodišti, je vítána a VV jí rád poskytne maximální podporu a součinnost.

Jelikož bude eventuálně nutné skloubit konání klusáckých dostihů více pořadateli, prosíme všechny zájemce o sdělení záměrů pořádat klusácké dostihy co nejdříve, aby s nimi mohla být skloubena termínová listina.

O změnách v termínové listině a propozicích budete informováni na www.czetra.cz v jednotlivých rubrikách naší webové stránky. V nejbližších dnech bude také zveřejněna analýza důležitých ekonomických aspektů, mj. splacení půjček, termíny výplaty chovatelských prémií a bonusů.

První dostihový den 7. 4. 2012 byl zrušen pro nízký počet oznámených koní!

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.