Velká pardubická s novým logem

Od startu Velké pardubické letos uplyne 145 let. Poslední čtvrt století byl její název i logo propojen s generálním partnerem. Nyní Velká pardubická steeplechase buduje svoji vlastní značku. Představujeme vám nové logo Velké pardubické.

Legendární dostih je nejen v Pardubicích považován za rodinné stříbro, o kterém se mluví i v zahraničí. Je součástí mezinárodního seriálu Crystal Cup. Nedávné změny v oblasti generálního partnera mu dávají i nové příležitosti. Například vybudovat vlastní silnou značku. Velká pardubická přichází s novým logem.

„Chtěli jsme do loga zakomponovat vše, čím Velká pardubická je. Tradici, dynamiku, symboliku. Logu dominuje silueta koně s žokejem ve skoku. Vše je vyjádřeno čarou, pro jejíž načrtnutí byla autorovi loga inspirací samotná trať dostihu, kdy se různě kříží a proplétá,“ popsal logo Martin Korba, místopředseda představenstva Dostihového spolku a.s. Součástí loga je také název dostihu Velká pardubická steeplechase. „Chceme vlastní značku dostihu. Logo však je navrženo tak, aby dávalo možnost v příštích letech případnému propojení s budoucími partnery akce.“

Logo je zpracováno v několika barevných odstínech pro variabilní použití dle typu celkové grafiky. Pracuje však se zelenou barvou, která evokuje příslušnost k dostihovému závodišti – největší „zelené“ ploše v krajské metropoli.

 

Varianta na zeleném pozadí

 

Varianta na bílém pozadí

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.