10. ročník Memoriálu Jana Papouška pro Aleše Opatrného

Ve dnech 24. - 28. června 2015 se v areálu Equitana Martinice uskuteční 10. ročník Memoriálu Jana Papouška. Nedělní program půjde od 9 hodin on-line. 20:25 HOD: Do rozeskakování se podívaly jen 2 jezdkyně a 3 jezdci - nejmladší Kateřina de Jagerová a Candy Boy jela jako první, nakonec skončila pátá, ale její jízdu přinášíme na našem youtube kanálu jako první. Dále mrkněte na O. Zváru, A. Baraldiho a N. Bielíkovou. Neděle: 110 cm - N. Soukupová a Laququ, 120 cm - M. Šínová a Grace Frederica, 130 cm - M. Šínová a White Chocolate 2 145 cm - A. Opatrný a Wally, 2. N. Bieliková a Carthinjo, 3. K. Papoušek a Lansink Z.

NEDĚLE

110 cm - N. Soukupová a Laququ

120 cm - M. Šínová a Grace Frederica

130 cm - M. Šínová a White Chocolate 2

145 cm - A. Opatrný a Wally

 

SOBOTA

110 cm - K. Tomanová a Larabella

120 cm - M. Šínová a Grace Frederica

130 cm - J. Luža a Zento-S

140 cm - 1. N. Bielíková a Clive, 2. M. Klus a Crado v. W., 3. A. Baraldi a Spectrum.

 

PÁTEK

SO 100 cm - S. Stejskalová a Roxana HG

115/120 cm - M. Kotalík a Centex

125 cm - M. Rodová a Aurena

135 cm na čas - 1. Jiří Papoušek a Bob Saint Clar, 2. M. Klus a Carison, 3. P. Adam a Cachas.

 

ČTVRTEK

100 cm - B. Vlachová a Bonanza 4

100 cm - N. Mattasová a Cassandra

110 cm - S. Nosková a Belize

110 cm - F. Sáringer a Obora's Quashi

115 cm - K. Hofmeisterová a Ziantus M

5 a 6letí 115/125 cm - J. Jindra a Kigali

125/130 cm - M. Klus a Quinta 6

 

STŘEDA

ZP - K. Matalová a Shena

ZLP - Ž. Prošková a Twicky

SO 100 cm - J. Tměj a Crosby DK

110 cm - Ing. J. Pařenica a Gideon H2

5-6letí koně - L. Arient a Contera JJ

120/125 cm - P. Boháčová a Ursiroma

 

Rozpis, startky a výsledky zde

 

18. 6. 12:35 HOD:

Vážené dámy, vážení pánové,

od včerejšího odpoledne je s ohledem na počty startů uzavřen příjem přihlášek na čtvrtek, pátek a sobotu. V neděli je možné dohlásit se jen do hlavní nedělní soutěže - Memoriálu Jana Papouška T* - 145 cm. Zcela uzavřen je již i příjem boxů.

Středeční soutěže jsou prozatím otevřené k přihlašování.

Děkujeme Vám za pochopení.

 

 

17.6. 16:25 HOD:

Všechny přihlášky na Memoriál Jana Papouška včetně objednávek boxů byly doposud přijaty. U některých s tím, že se jedná o boxy ve stanech. V přihlašovacím systému jsou zaneseny všechny sdělené přihlášky, objednávky a změny a to včetně těch zaslaných mailem. Pokud si tedy někdo z Vás potřebuje ověřit správnost údajů, vše zde najdete.

Kromě pátku je možné ještě přihlášku dodat, budeme se snažit vyjít vstříc co to půjde.

Hledáme 1 dvojici do dětské stylové soutěže na čtvrtek 25.6.2015, aby se tato soutěž mohla konat.

Do nedělní hlavní soutěže - 10. ročníku Memoriálu Jana Papouška je přihlášeno zatím 47 dvojic, což je pro pořadatele velmi potěšující informace. Svoji účast redakci Jezdectví potvrdil také Aleš Opatrný.

 

 

Pozvánka

Vážené dámy, vážení pánové,

dovolujeme si Vám s potěšením oznámit, že se již můžete přihlašovat do dalších našich letošních závodů.

Na konci června, tedy v tradičním termínu, pořádáme letošní jubilejní 10.ročník Memoriálu Jana Papouška. Je nám velikým potěšením a ctí, že tyto závody pořádáme za značné podpory rodiny Papouškových již posedmé. Zatím vždy byly tyto závody přehlídkou velmi kvalitního jezdeckého sportu a my doufáme, že tomu tak bude i letos. Napomoci by tomu měl i německý stavitel parkurů pan Marco Hesse, který se u nás poprvé představil v loňském roce při Martinickém šampionátu mladých koní.

Výjimečností těchto závodů je samozřejmě také dotace hlavní soutěže ve výši 150.000,- Kč, kterou po léta věnuje právě rodina Papouškových. A ta bude v roce letošním ještě zpestřena. Paní Jiřina Papoušková nám sdělila, že připravuje pro první 3 umístěné dvojice speciální prémii. Jakou, to si necháme jako malé překvapení až na závody samotné.

Putovní pohár Memoriálu Jana Papouška byl již přivezen do Martinic. Nese na sobě 9 jmen jezdců a koní, kteří byli nejlepší v uplynulých 9 sezonách. Připomeňme si jen pro pořádek, že loňským vítězem se stal Kamil Papoušek na Bel Canto Hradiště, jehož majitelem je Dr. Tomáš Krůta. Kdo bude letošním vítězem a čí jméno se stane tím desátým? To se rozhodne 28.června u nás v Martinicích.

Závěrem nám dovolte malé připomenutí. Do online přihlašovacího systému doporučujeme zanést přihlášky včetně počtu boxů i s nahlášením do soutěží na všechny dny. Změny soutěží jsou následně samozřejmě možné. Daleko obtížnější je pak dohlašování jezdců a koní v okamžiku, kdy jsou početné stavy naplněny jako se naposledy stalo na jaře při Velké ceně Martinic.

A na úplný závěr této zprávy si dovolujeme upozornit na rozhovor s Eduardem Petrovičem na našem blogu, který pro Vás připravila Markéta Šveňková. Některé fotografie, které jsou součástí tohoto rozhovoru, nám laskavě poskytl pan Petrovič a jistě stojí za shlédnutí.

Přejeme Vám všem úspěšnou jezdeckou sezonu a budeme se těšit na viděnou při 10.ročníku Memoriálu Jana Papouška v Martinicích.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.