2. kolo vozatajského poháru v Trojanovicích

V sobotu 25. 1. se v trojanovické hale uskutečnilo druhé kolo pátého ročníku Moravského vozatajského hobby poháru. Původních 66 spřežení na startu donutilo organizátory začít již v 9 hodin. Ve startovním poli byli i zástupci Polska a Slovenska.

Po jarních náznacích přišla konečně zima, bohužel zrovna v termínu 2. kola halového vozatajského poháru. Přes noc nachumelilo 10 cm sněhu a teplota na mínus třinácti odradila pár kočí. Ti skalní však dojeli sbírat bodíky do vozatajského žebříčku. Ve startovním poli byli i zástupci Polska a Slovenska.

V pony (13 startů) byl tentokrát nejlepší Petr Vlašic (JK Ranč Ladná) který má po druhém kole stejný počet bodů v žebříčku s druhým v cíli Pavlem Živníčkem (JK Hradec n. M.). Třetí byl Novák Miroslav s Nensi a Gentlemanem závodící za Stáj JK Coufalík, ten ovšem startoval pouze v Trojanovicích, takže třetí v žebříčku je průběžně Lucie Odložilová s B.Freyr a Amíkem z Pony klubu Olešnice.

V kategorii Amazonek (11startů) si první dvě místa potuplovaly opět Zuzana Kovaříková a Markéta Sedlinská stejně jako ve Frenštátě, 3. místo si vyjela Martina Barfusová s Topinkou (JK Coufalík), ale v žebříčku je na průběžné bronzové příčce Kačmářová Eva s Jogim (Stáj AK Mont).

V jednospřeží (11 startů) zvítězil Jan Minarčík s Magnátem (JK Minarčík) před dalším zkušeným kočím Pavlem Drbohlavem (JK Pamela Bylany) a Martinem Cábem s Fígem , který je i průběžně třetí. V žebříčku má plný počet bodů Minarčík před Jaroslavem Juráňem ml.

Ve dvojspřeží (12 startů) po druhém kole bylo pořadí neskutečně vyrovnané, na prvních čtyřech místech pořadí Jan Minarčík, Václav Coufalík se dvěma párama a Petr Vlašic. Průběžně po 2. kole vede Coufalík před Minarčíkem a Coufalíkem.

Čtyřspřeží bylo původně příihlášených šest, dojely jen tři, ale i tak to byla podívaná...

Absolutně nejlepší je po dvou vítězstvích Marek Jirgala před Petrem Vlašicem a Václavem Coufalíkem.

Třetí kolo je naplánováno na 1. března, slavnostní vyhlášení žebříčku pak na 15. 3. v Trojanovicích, rezervace možno objednat na tel. 737 301 035.

Více info sledujte na www.jezdectvi.info

 

Po jarních náznacích přišla konečně zima, bohužel zrovna v termínu 2.kola halového vozatajského poháru. Přes noc nachumelilo 10cm sněhu a teplota na mínus třinácti odradila pár kočí, ti skalní však dojeli sbírat bodíky do  vozatajského žebříčku. Ve startovním poli byli  i zástupci Polska a Slovenska. V pony (13 startů) byl tentokrát nejlepší Petr Vlašic (JK Ranč Ladná) který má po druhém kole stejný počet bodů v žebříčku s druhým v cíli Pavlem Živníčkem (JK Hradec n.M.). Třetí byl Novák Miroslav s Nensi a Gentlemanem závodící za Stáj JK Coufalík, ten ovšem startoval pouze v Trojanovicích, takže třetí v žebříčku je průběžně Lucie Odložilová s B.Freyr a Amíkem z Pony klubu Olešnice. Amazonky (11startů)První dvě místa si potuplovaly opět Zuzana Kovaříková a  Markéta Sedlinská stejně jako ve Frenštátě, 3.místo si vyjela Martina Barfusová s Topinkou (JK Coufalík), ale v žebříčku je na průběžné bronzové příčce Kačmářová Eva s Jogim (Stáj AK Mont ) Jednospřeží (11 startů) zvítězil Jan Minarčík s Magnátem (JK Minarčík) před dalším zkušeným kočím Pavlem Drbohlavem (JK Pamela Bylany) a Martinem Cábem  s Fígem , který je i průběžně třetí. V žebříčku má plný počet bodů Minarčík před Jaroslavem Juráňem ml. Dvojspřeží (12 startů) Po druhém kole pořadí neskutečně vyrovnané časy prvních čtyřech v pořadí Jan Minarčík Václav Coufalík se dvěma párama a Petr Vlašic. Průběžně po 2.kole vede Coufalík před Minarčíkem a Coufalíkem. Čtyřspřeží bylo původně příihlášených šest, dojely jen tři, ale i tak to byla podívaná... Absolutně nejlepší je po dvou vítězstvích Marek Jirgala před Petrem Vlašicem a Václavem Coufalíkem. Třetí kolo je naplánováno na 1.března, slavnostní vyhlášení žebříčku pak na 15.3. v Trojanovicích, rezervace možno objednat na tel. 737 301 035 Více info sledujte na www.jezdectvi.info

Další fotografie najdete ZDE.

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.