Agrofert Run 2015

V neděli 10. května 2015 se pardubické dostihové závodiště promění v běžeckou trať. Proběhneme se místy, kde jsme běžně zvyklí vídat žokeje v sedlech koní. Do Pardubic totiž zavítá Synthesia Rodinný den & Dostihová cross country na 10 km - první zastávka běžeckého seriálu AGROFERT Run 2015. Kromě závodního desetikilometrového běhu je připraveno i odpočinkovější sportování pro děti i celé rodiny. A kdo dává přednost fandění, může si užít bohatý zábavný program. Akce začíná v 9 hodin a vstup je zdarma.

Velké pardubické. Ale pro mě bude asi lepší kratší běh na 2 kilometry,“ usmívá se Liška. Synthesia Rodinný den & Dostihová crosscountry nabídne běžcům několik vzdálenostních pásem. Dvoukilometrový běžecký happening uspokojí svojí délkou především rekreační sportovce, zatímco pro mladé běžce jsou připraveny dětské běhy. „Svoji ideální trasu si vybere opravdu každý. Především rodiče s dětmi. A kdo neběhá, ten může aspoň fandit,“ dodává Liška.

Celá sportovní neděle v pardubickém AGROFERT Parku na dostihovém závodišti bude protknuta zábavným programem. K dispozici bude skákací hrad, rodinná bojovka s cenami pro každého nebo třeba představení hasičského sboru společnosti Synthesia i s prohlídkou vozů. Samozřejmostí bude občerstvení a hygienické zázemí. „V Česku běhají kvůli dobrému pocitu z pohybu statisíce lidí. Jde o svobodnou aktivitu, a také proto jsme celý program připravili zdarma. Jen závod na 10 kilometrů má symbolické startovné 100 Kč, ale s tím, že celkovou sumu věnujeme prostřednictvím Nadace Agrofert pardubickým basketbalistkám,“ uzavírá Liška.

 

Více informací o akci najdete na www.agrofertrun.cz 

 

CO?

Synthesia Rodinný den & Dostihová cross country na 10 km

běžecký závod 10 km

rodinné a dětské běhy

bojovka s cenami

zábavný doprovodný program

hasičská show

KDY?

neděle 10. května 2015

9.00-17.00 hod.

KDE?

AGROFERT Park - Dostihové závodiště Pardubice

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.