Aleš Opatrný povede soustředění pro mladou reprezentaci

Skoková příprava na sezonu 2014 pro děti, juniory a mladé jezdce začne ve dnech 12. – 14. 2. v Olomouci. V areálu Equine Sport Center Olomouc povede soustředění Aleš Opatrný a určeno je především pro širší výběr mladé reprezentace. Více info v článku a na novém webu skokové komise. „Skoková komise zdůrazňuje, že jezdci, kteří mají zájem být členy širšího výběru na mistrovství Evropy, by měli brát toto soustředění za povinné,“ řekl za skokovou komisi Martin Ohnheiser. ME se koná 24.-28. 7. v italském Arezzu. Aktualizace 31. 1. 15:30 HOD: Dne 29. 1. bylo oznámeno, že již ve čtvrtek 13. 2. proběhne schůzka zájemců o reprezentaci v mladších kategoriích.

Aktualizace 31. 1. 15:30 HOD: Dne 29. 1. bylo na webu skokové komise oznámeno, že již ve čtvrtek 13. 2. proběhne schůzka potenciálních reprezentantů v mladších kategoriích. To samozřejmě, stejně jako konání soustředění, vyvolalo diskusi, proč jezdecká veřejnost o obou akcích nebyla informována s větším časovým předstihem.

 

Původní článek:

Soustředění je určeno pro celkem 25 koní, přičemž každý jezdec si může vzít maximálně dva své svěřence. „Skoková komise zdůrazňuje, že jezdci, kteří mají zájem být členy širšího výběru na mistrovství Evropy, by měli brát toto soustředění za povinné,“ řekl za skokovou komisi Martin Ohnheiser. Kdo by chtěl být členem reprezentačního kádru, avšak nemá zájem o soustředění či startuje paralelně na mezinárodních závodech, nechť pečlivě sledují stránky olomouckého areálu (ZDE). V témže termínu jako soustředění proběhne také schůzka pro zájemce o reprezentaci.
Přihlášky na soustředění je nutno zaslat nejpozději do 3. února na email: gh@oilteam.cz. Není tak dlouhý čas na rozmýšlení. V ceně soustředění bude ustájení včetně steliva a sena, třídenní trénink s Alešem Opatrným, ubytování a také strava pro jezdce. Dorazí-li více přihlášek než je stanovený počet, provede skoková komise výběr. Nejpozději do 7. února budou jezdci o rozhodnutí informováni.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.