Allianz Cup 2013 dnes od 14:30 na ČT Sport

Ve dnech 10.-11. 8. v areálu JK Obora Poděbrady se konal již 3. ročník závodů Allianz Cup. Závodilo se na travnatém povrchu a počasí přálo jezdcům i divákům. Dnes od 14:30 bude vysílat ČT Sport desetiminutovou reportáž z průběhu závodů.

Hlavní soutěže stupně ST** se zúčastnilo 24 dvojic a vítězství ceny Allianz si odnesl Martin Matějka ze stáje Abík o. s. s koněm TRM Kar Kar s nejrychlejším časem a čtyřmi trestnými body. Na místě druhém se umístila Barbora Vojtková s koněm Caruso Medimade. Třetí a čtvrté místo patřilo dvojicím Lukáš Sojka s Vlacido a Nikola Bieliková s Caster.
 
Druhá nejvyšší soutěž stupně  S** byla vyhlášena cenou města Poděbrad. Výherní trofeje z dílny poděbradských skláren Bohemia předal vítězům poděbradský starosta Ladislav Langr. První cenu převzala Lenka Gladišová s koněm Irras, cenu za druhé místo si převzal Jan Chýle s koněm Cool Paradise a třetí místo si vyzávodil Martin Matějka s TRM Kar Kar.
 
Příjemným zpestřením závodu byl parkur malého plemene koní Falabella z chovné stanice Przechwozd. Nejedno dítě zatoužilo odvést si malé koníky domů.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.