BERT-HALL oživí zimní jezdeckou sezonu v České republice

Představujeme Vám novou značku „BERT-HALL“, se kterou bude spojeno rozšíření aktivní zimní jezdecké sezony v České republice. Jedná se o první mobilní halu určenou výhradně k závodní činnosti v zimním období a dalším aktivitám pro širokou veřejnost, které v jezdeckém sportu v tomto období chybí. Autorem projektu je Robert Smékal, který se svými přáteli a partnery připravuje široký program využití haly ve snaze vytvořit podmínky k prodloužení závodní sezony, poskytnutí tréninkových podmínek a další celoroční jezdecké činnosti směřující ke zvýšení úrovně našeho sportu.

BertHall

 

Halová sezona začne začátkem listopadu v brněnském areálu TJ Moravan Brno (Veveří 109) a bude pokračovat každý týden až do konce března. Hala o rozměrech 60 x 25 m, postavena na současném kolbišti vč. tribuny a prostoru pro V.I.P je doplněna menší krytou halou 13 x 40 m. K dispozici bude dále zastřešené opracoviště 30 x 40 m. a na ustájení je připraveno 80 boxů.

Při jednotlivých soutěžích podle PJS budou realizovány některé myšlenky např. ve vyhodnocování účastníků podle výkonnostních skupin.

Obdobně budou vypisovány i soutěže drezurní, různá soustředění a ZZVJ . Pro širší veřejnost bude poskytnuta možnost tréninku v určený den v týdnu pro volný trénink, který umožní řadě jezdců v zimě trénovat.

Věříme, že si tyto podmínky najdou své příznivce. Více se dozvíte na stránkách www.berthall.cz. Redakce Jezdectví, jakožto mediální partner tohoto projektu, vám bude pravidelně přinášet nejaktuálnější informace o akcích konaných v brněnské BERT-HALL.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.