CAI-A Kladruby nad Labem aktuálně: rekord potvrzen

V Národním hřebčíně v Kladrubech nad Labem ode dneška probíhají největší mezinárodní závody spřežení v historii České (i Československé) republiky. Konečný součet startujících je 82 závodníků z devíti zemí - dosavadní maximální počty se pohybovaly kolem 60 jezdců spřežení.

Po celý čtvrtek jsou na programu drezurní závody dvojspřeží pony, ve 13.00 hod. startovala první polovina vylosovaných závodníků v soutěží jednospřeží, dále dvojspřeží a čtyřspřeží. V pátek odstartují druhé poloviny startovního pole v jedničkách, párech a čtyřkách.

Ve středu, v den zahájení závodů, navštívila Národní hřebčín největší hvězda večerních show programů v Evropě, Francouz Lorenzo, se kterým se Petr Vozáb a další členové našeho výjezdu na Equitanu v Essenu seznámili právě v rámci velkých evropských výstav. Návštěva ze strany Lorenza byla zatím informační.

Ve čtvrtek jsou na programu drezurní závody dvojspřeží pony, od 13.00 hod. startuje první polovina vylosovaných závodníků v soutěží jednospřeží, dále dvojspřeží a čtyřspřeží. V pátek startují druhé poloviny startovního pole v jedničkách, párech a čtyřkách.

V průběhu závodů vás také budeme informovat o výsledcích.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.