Červnové závody v Bohuslavicích

Po roční odmlce se vrací do areálu Hospodářského dvora v Bohuslavicích u Telče jezdecké závody. Jezdecký tým Kopretina Dešná zde uspořádá ve dnech 4. a 5. června skokové závody – Cena Jezdeckých potřeb Kalenda. Na programu závodního víkendu je celkem 10 soutěží od výšky překážek 90 cm do 140 cm. Více uvnitř.

Rozpis | Facebook akce

Nedělní hlavní soutěž, parkur ST** o výšce 140 cm, je vůbec první takto vysokou soutěží v novodobé historii Vysočiny. Diváci se tak mohou těšit na velice atraktivní podívanou.

Každý den jsou začátky soutěží naplánovány na 9. hodinu ráno. Během závodů je zajištěno občerstveni a v sobotu večer pak velká jezdecká párty v „Ptačím domě“ u kolbiště.

V areálu Hospodářského dvora se nachází restaurace a také hotel, kde je možné se ubytovat nejen na závodní víkend. Více informací najdete na www.hospodarskydvur.cz.

Ustájení

Objednávky boxů zasílejte na e-mail: DusanSimovski96@gmail.com nejpozději do 27. května.

 

Uzavírky

Doporučujeme vyhnout se ze směru od Jihlavy opravovanému úseku Jihlava-Rančířov-Vílanec-Stonařov a jet raději přes Kostelec u Jihlavy - Třešť-Telč-Stará Říše nebo jet z Jihlavy přes Brtnici-Stonařov. Uzavřený je také úsek Telč-Nová Říše!

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.