Češi na národních závodech v zahraničí

Zatímco na mezinárodní jezdecké závody všech disciplín musí hlásit všechny startující oficiální orgán, v našem případě Česká jezdecká federace, na zahraniční národní závody se mohou jezdci po dohodě s pořadatelem přihlašovat sami. Připravili jsme tedy informativní souhrnný článek, kde budeme tyto starty evidovat, a upozorníme také na zajímavé výsledky. Prosíme jezdce, aby nám zasílali odkazy na výsledky, které u skoků a drezury též slouží k započítávání do Pavo Poháru Jezdectví.

Výsledky a odkazy zasílejte na web@jezdectvi.cz

2.-4. 11. Národní závody v Paderbornu, GERBarbora Tomanová, Dominika TurkováB. Tomanová a Sorceress se v sobotu umístily na pátém a třetím místě.

27.-28. 10. Národní závody Lešno, POLSilvie Hlavatá, Lenka Gladišová

26.-28. 10. CSN-B* Linz EbelsbergMatěj Kotalík zvítězil ve 120 cm, Tereza Bezrouková ve 115, Karolína Fürstová ve dvou 105 a Štěpán Šebelka ve 125 cm. Další umístění dovezli i ostatní účastníci Anabelle Kruf, Tereza Kamírová, Hana Pacholíková a Tereza Solarová.
26.-28. 10. CDN-A*, CDN-B ,CDNP-B Weikersdorf 
Česká účast pony jezdců – početná ekipa do soutěží  obtížnosti A,L,LM / Z-L/
Hanáčková Alexandra, Hrudková Anna, Markusková Tereza, Pavlisová Michaela, Sekaninová Julie, Svobodová Martina a Pavlína, Vingrálková Sára
19.-21. 10. CSN-B* CSNP-B Magna RacinoPřemysl Adam, Kateřina Bardonová, Šárka Čapková, Jaroslav Jindra, Aleš Opatrný, Kamil Papoušek, Jana Perníčková, Adéla Půlpánová, Milan Severa, Ondřej Zvára, Zuzana Zelinková, Zdeněk Žíla

Mezi vítěze se zařadila Jana Perníčková a Zuzana Zelinková, vícekrát obdržel žlutou stužku Kamil Papoušek. Zvítězil s Bel Cantem dokonce i v hlavní soutěži před Z. Zelinkovou a Z. Žílou.  

19.-21. 10. CSN Leszno, POL
Josef Kincl, Tina Šalková
J. Kincl s Cascarem se umístil na 4. místě v GP.


12.-14. 10. CSN A/B Wiener Neustadt  (1,10 m - 1,45 m)  Michaela Kličková, Lucie Nečasová, Martin Ohnheiser, Adéla Půlpánová

22.-23. 9. CSN-C Amstetten Tereza Bezrouková Jezdkyně zde několikrát startovala na úrovni 100-115 cm a ve stylových soutěžích, přičemž 3x zvítězila.
7.-9. 9. CSN-B Linz-EbelsbergL. Arient, T. Bezrouková, J. Holubová, Z. Hruška, J. KlímaT. Bezrouková s Colou zvítězila 1x v soutěži 105 cm, J. Klíma byl 2. ve 115, Z. Hruška s Calatou 4. ve 140 cm, L. Arient zvítězil s Peggy a Z. Hruška byl 2x druhý s Little Gunem na úrovni L.

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.