Češi opět reprezentují v Magna Racino-Zuzana Zelinková je třetí!!!!

Jarní třítýdenní tour na úrovni CSI3 *se účastní i česká ekipa ve složení Jakub Štěrba, Zuzana Zelinková, Nathalie Crnková a Anna Kellnerová.  Moderní areál Magna Racino během těchto týdnů přivítá na 800 koní.

Aktualizace 9. 5. 10:45 HOD: Pojďte se s námi podívat na záznam skvělé jízdy Zuzany Zelinkové v soutěži pro 40 nejlepších dvojic, na to, s jakou lehkostí subtilní Lukas Ninja překonává skoky vysoké 160 cm!  V článku najdete odkaz na jízdu základního kola (jedna chyba) a finále (1 tr. b. za čas), po nichž naše dvojice obsadila třetí místo a získala tak 6000 eur. A nenechte se zmást - Zuzana pro letošek změnila barvu saka! Další podrobnosti a návštěvu tohoto ojedinělého areálu připravujeme do červnového Jezdectví.

Záznam soutěže Best of Magna Racino Spring Tour najdete pod tímto odkazem  na 37. minutě (základní parkur) a 83.50 min (finále).

Také v poslední soutěží závodů (na úrovni "pouhých" 145 cm) , při níž muselo dojít k přerušení kvůli velké průtrži, kroupám a bouřce, šly Zuzana Zelinková s Cornetou  bezchybně, po bezchybném rozeskakování, kde většina dvojic jela na doraz a nebylo to tedy ani moc pěkné pokoukání, skončily 10.

Aktualizace 6. 5. 14:27 HOD: Naše dvojice šla čistě, pouze se 2 trestnými body za čas! Oprava - nakonec pouze s 1 bodem a je zatím třetí!

A tak to i zůstává! Za Jessicou Kürten a Němcem Marcem Bettingerem, dále se podívejte do výsledků, my jdeme slavit tento úspěch!

I když do finále postoupily i dvojice s trestnými body, ve finále se jelo od nuly. A protože byly pouze dva bezchybné výsledky, mohla se naše jezdkyně radovat že třetího místa. "Kdyby mi to někdo řekl v pátek, tak tomu nevěřím!" sdělila nám Zuzana krátce před dekorováním.

Aktualizace 6. 5. 13:45 HOD: Hlásíme se přímo z místa dění. A. Kellnerová se umístila na druhém a třetím místě. Diamond Tour absolvovala Zuzana Zelinková s Lukas Ninjou pouze s jednou chybou! Až 20. jezdec absolvoval bezchybně a chybu na kontě má třeba i Jessica Kürten nebo Oleg Krasjuk.

Aktualizace 5. 5. 21:05 HOD: K českým úspěchům přidala A. Kellnerová s Kashmirem dvě pátá místa na úrovni 140 cm. V neděli, poslední den těchto závodů bude na startu GP (160 cm) Z. Zelinková s Lukas Ninjou.

Aktualizace 3. 5. 9:15 HOD: Také třetí, poslední týden se můžete on-line podívat na dění na dvou arénách areálu Magna Racino. Video-přenosy najdete zde. Podle data si také můžete vyhledat ve videoarchivu soutěž, která vás zajímá. Například soutěž, v níž zvítězila Anna Kellnerová najdete zde, jízdu v základním parkuru ve 4.55 min, rozeskakování na 73.50 min.

Nathalie Crnková podle našich zpráv i po závodech zůstává pracovně v Ebreichsdorfu.

Právě nyní probíhá Bronze Tour, kde se rychlou jízdou v sedle Cotton Candy Maria Hoffmanna na prozatímní 2. místo zařadila Zuzana Zelinková. Dříve v jejím sedle startoval B. Chudyba, který je nyní ve Švýcarsku (rozhovor s ním najdete v květnovém Jezdectví).

 

Aktualizace 29. 4. 20 HOD: V dnešní VIP Tour Large na úrovni 140 cm mezi 30 dvojicemi zvítězila A. Kellnerová s Kashmirem.

Aktualizace 25. 4. 9 HOD: Úřadující mistři republiky ČR Zuzana Zelinková a Lukas Ninja skončili na 8. místě v nedělní Grand Prix. Na místě máme fotografa Tomáše Holcbechera, takže se můžete těšit na zajímavé záběry.

 

22. 4.: Již od středy reprezentuje česká ekipa ve složení Jakub Štěrba, Zuzana Zelinková, Nathalie Crnková a Anna Kellnerová na CSI3* v moderním areálu Magna Racino. Dnes je na programu posledních sedm soutěží. Ve čtvrtek se umístila Zuzana Zelinková a Carambol RS na desátém místě v soutěži určené šestiletým koním, v pátek ve VIP Tour Medium doknčila Anna Kellnerová s Winstonem-G osmá a s Kashmirem dvanáctá. V sobotním finále bronzové túry získala Zuzana Zelinková a Ouins s jedním trestným bodem devatenáctou příčku, ve finále šestiletých pak s Carambolem RS šestnáctou. Včera se dařilo opět Anně Kellnerové, když se v sedle koně Caramouche umístila sedmá ve VIP Tour Small a rovněž sedmá s Kashmirem ve VIP Tour Large.

Kompletní výsledky zde.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.