Češi vyrazili také na CSI2*, CSIYH* v Ranshofenu

Ani v rakouském Ranshofenu nechyběla během uplynulého víkendu česká reprezentace. Se svými koňmi přijeli na místo Josef Kincl, Martin Štorkán, Zuzana Zelinková a Michaela Bendová. Pojďme si shrnout jejich nejlepší výsledky.

Ve čtvrtek hned v první soutěžila získala Zuzana Zelinková v sedle šestiletého Carambola RS za čistý výkon 9. a v bronzové túře s Con Airos II 7. místo. Čistý výkon podal také Josef Kincl a Cascar a vybojovali tak mezi téměř osmdesáti účastníky 20. příčku.

V pátek byla pro Zuzanu Zelinkovou znovu úspěšná soutěž pro šestileté koně, kde byli s Carambolem opět devátí, a v sobotním finále obsadili se čtyřmi trestnými body 8. místo. Ve stříbrné túře se jezdkyni dařilo v sedle La Piloty, za čisté konta si vysloužili krásnou 7. příčkou, v bronzové túře s Con Airos (9.).

Ani v neděli nebylo o české úspěchy nouze. Ve finále Small Friends Class si z 34 startujících vyskákala 8. místo Michaela Bendová a Angel van Driene a ve finále zlaté túry získal mezi 54 účastníky 12. místo Josef Kincl s Cascarem.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.