Česká ekipa v Lamprechtshausenu: CSI také on-line

Hned 2x vyrazí Češi v květnu k Salcburku do Lamprechtshausenu. Tento víkend 3. - 6. 5. je 6 jezdců (Z. Žíla, J. Kincl a mladé L. Krulichová, P. Byrtusová, Z. Vávrová, T. Šalková) na Pappas Amadeus Horse Outdoors (CSI 3* a CSI/J, Y). Mladší kategorie zde mohou startovat v jedné etapě European Youngster Cupu.

On-line přenos běží zde.

Stránky závodů jsou zde - najdete na nich seznam startujících z 27 zemí, startovní i výsledkové listiny. Konkurence je široká, neboť tři soutěže jsou kvalifikační na OH 2012 a ME 2013.

Na startu je také Íránčanka Naghmeh Khanjani, která sídlí v ČR a známe ji mimojiné z Martinic, kde se probojovala do finále ČP VC Martinic.

 

Aktualizace 5. 5. 11:30 HOD: L. Krulichová a T. Šalková se umístily na druhém a třetím místě v juniorské soutěži. Josef Kincl ml. se představil v sedle nového koně, Keespoir De L'Aigoual. Gold Tour absovloval s Cascarem za 9. tr. b.

 

Druhým výjezdem do Lamprechsthausenu bude na konci května Pappas Junior Special.

Tam by měli vyrazit nejlepší čeští jezdci mladších kategorií, kteří uvažují o startu na ME. Zatím jsou přihlášeni: N. Grünthalová, B. Tomanová, T. Šalková, J. Březinová, M. Hažmuková, I. Hronová, L. Krulichova, A. Půlpánová, L. Strnadlová a A. Vojtková. Seznam přihlášených najdete zde.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.