Česká účast na Mistrovství Evropy pony on-line

Do Freudenbergu v Německu odjely reprezentovat ve všestrannosti Aneta Pažoudková - LIPAN, Veronika Příhodová - IBALGIN FAST a ve skocích Michaela Krulichová - NIGHTFEVER 2. Přinášíme aktuálně jejich výsledky.

22.7. 13:00 - Veronika Příhodová s IBALGIN FAST parkur všestrannosti za 12 a konečné 33. místo ze 48 startujících. Gratulujeme!

21.7. 19:00 - Michaela Krulichová bohužel nedokončila druhou kvalifikaci, po odmítnutí ztratila nervy a zapomněla kurz parkuru. I k Anetě Pažoudkové se štěstí otočilo zády a nedokončila cross. Lipana vyšetřil veterinář a konstatoval mírně bolavou nohu. Proto se zřejmě Lipan necítil na trati ve své kůži, je to přece jen koník velmi jemné konstituce, i když zkušený militarista.
Naštěstí Veronice Příhodové se dařilo dobře, absolvovala cross čistě, dostala jen 6 tr. bodů za čas a posunula se dopředu na 32. místo. Zůstává tak jediným českým želízkem v ohni a v neděli jí držte palce od půl jedenácté při parkuru.

19.7. 14:50 - Míša čistě první kvalifikaci 130 cm. Veronika v drezúře military 361,00 / 64,10, Aneta 324,00 / 72,90. Lipana bohužel v závěru drezúry vyplašil aplaus od parkurů...

19.7. Do Freudenbergu v Německu odjely reprezentovat ve všestrannosti Aneta Pažoudková - LIPAN, Veronika Příhodová - IBALGIN FAST a ve skocích Michaela Krulichová - NIGHTFEVER 2.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.