Český drezurní pohár 2015 - Průběžné pořadí po 5. kole

V roce 2015 bude probíhat jubilejní 10. ročník Českého drezurního poháru, jehož hlavním pořadatelem je JK Ptýrov. Oproti loňskému roku se letos závodí v pěti kategoriích: Top Ten Cup, Challenge Cup, Junior Cup, Pony Cup a novinkou je Novice Cup. Aktualizace 4. 7. 18:30 HOD: Po 5. kole jsou ve vedení: Top Ten Cup - H. Vašáryová, Challenge Cup - P. M. Civišová, Junior Trophy - T. Čechurová, Novice Cup do 18 let - K. Kačírková, Novice Cup nad 18 let - P. Hofbauerová, Fitmin Trophy Pony (po 6. kole) - Z. Baloušková. Další umístění zde.

Aktualizace 4. 7. 18:30 HOD: Po 5. kole jsou ve vedení: Top Ten Cup - H. Vašáryová, Challenge Cup - P. M. Civišová, Junior Trophy - T. Čechurová, Novice Cup do 18 let - K. Kačírková, Novice Cup nad 18 let - P. Hofbauerová, Fitmin Trophy Pony (po 6. kole) - Z. Baloušková. Další umístění zde.

 

Český drezurní pohár 2015 otevře 1. kolo v Martinicích

Již 25. a 26. dubna 2015 zahájí jubilejní 10. ročník Českého drezurního poháru závody ve středočeském areálu Equitana Martinice, přibližně 75 km jižně od Prahy v malebném prostředí Blatenské pánve. Tradiční pořadatel skokových závodů v letošním roce poprvé hostí od svého založení i ty drezurní a slibuje tu nejvyšší úroveň.

Kromě moderního jezdeckého zázemí se můžete těšit také na kvalitní ubytování a širokou nabídku stravování, jak v hotelové restauraci, tak v občerstvení Seník při samotných závodech.

Schválený rozpis závodů najdete zde.

 

Český drezurní pohár 2015: Mimořádná šance i pro začínající jezdce, děti a juniory

Schválená pravidla letošního ročníku Českého drezurního poháru (ČDP) získala necelý měsíc před prvními závody (25. - 26. dubna) důležitý dodatek, který ocení především nejmladší závodníci. Díky mimořádnému finančnímu příspěvku České jezdecké federace (ČJF) budou v letošním desátém ročníku samostatně podpořeni soutěžící kategorie děti a junioři. Kvalifikační i finálové soutěže nové kategorie NOVICE CUP se tak rozdělí na dvě oddělení, kdy jedno bude vždy pouze pro děti a juniory. Více v tiskové zprávě.

 

ČASOPIS JEZDECTVÍ JE MEDIÁLNÍM PARTNEREM ČDP

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.