ČDP 2015: Martinice - nedělní výsledky

První kolo X. ročníku seriálu Český drezurní pohár 2015 se koná premiérově v areálu Equitana Martinice o víkendu 25. - 26. 4. Rozpis uvnitř článku. Aktualizace 24. 4. 9:10 HOD: TZ - Český drezurní pohár 2015 zahajují Martinice. 26. 4. 17:20 HOD: L - J. Zamec a Charmé, Novice Cup - Martina Čermáková a Little Lord  (děti), Pavlína Hofbauerová a Frazier. Junior Trophy - H. Vášáryová a Filipa, Top Ten Cup - T. Hábová a James Bond. 20:20 HOD: Kompletní výsledky v kalendáři.

SOBOTA

Z4 - A. Bláhová a Zora 2

L0 - A. Bláhová a Zora 2

L0 - H. Dubová a Eureka

JU - D. Valentová a Palmyra 1

SG - H. Vašáryová a So Easy V

NEDĚLE

L0 - J. Zamec a Charmé

DD - M. Čermáková a Little Lord

DD - P. Hofbauerová a Frazier

JD - H. Vašáryová a Filipa

IM1 - T. Hábová a James Bond

 

startky a výsledky

 

Český drezurní pohár 2015 zahajují Martinice

Jezdecký areál Equitana Martinice s dlouholetou tradicí pořádání skokových závodů na té nejvyšší úrovni, letos poprvé ve své historii zahajuje sezónu drezurními závody, a to v rámci 10. jubilejního ročníku Českého drezurního poháru, již tento víkend, 25. a 26. dubna 2015.

Můžete se těšit na jezdce všech věkových kategorií, jak v rámci Novice Cupu, tak i v Junior Trophy a Top Ten Cupu na té nejvyšší úrovni. V rámci sobotních a nedělních soutěží nás tak čeká více než 120 startů.

Nenechte si ujít zážitek v malebném prostředí středních Čech na okraji Blatenské pánve plné rybníků a lesů, kde na Vás čeká kromě skvělé podívané i kvalitní zázemí.

Těšíme se na Vás v Martinicích!

Startovní listiny najdete zde. Večer po každém závodním dni budeme také aktualizovat výsledkové listiny.

Důležitá informace pro závodníky:Drezúrní obdélník jak na opracovišti tak na kolbišti bude k dispozici v pátek od 12.00 hodin do 17.00 hodin. Poté budou oba obdélníky uzavřeny kvůli finální úpravě povrchu a přípravě na závody.

 

Stránky ČDP

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.