Český skokový pohár Martinice: Velká cena pro Marka Kluse

První kolo Českého skokového poháru 2016 se uskuteční od 21. do 24. dubna v Martinicích. 24. 4. 125 cm - J. Papoušek a Jennifer 2, 110 cm AT - K. Javorská a Singapore, 120/125 cm CJC - S. Vingrálková a Zacate Cas. Ve Velké Ceně Martinic 2016 vyhrál Marek Klus s Crado von Wichenstein. Více uvnitř. 25. 4. 8:50 HOD: Na našem facebooku najdete množství videozáznamů z neděle - Marek Klus a Crado již mají skoro 6000 zhlédnutí!

Rozpis | Výsledky | Nedělní soutěže můžete sledovat v přímém přenosu.

 

Aktualizace 25. 4. 10:10 HOD: Vložena tisková zpráva.

Výsledky 24. 4. 125 cm - J. Papoušek a Jennifer 2, 110 cm AT - K. Javorská a Singapore, 120/125 cm CJC - S. Vingrálková a Zacate Cas.

Ve Velké Ceně Martinic 2016 vyhrál Marek Klus s Crado von Wichenstein před Alešem Opatrným s koněm Quinta 9. Na třetím místě se opět umístil Marek Klus, tentokrát s koněm Lordana 1.

Výsledky 23. 4. 110 cm AT - K. Javorská a Singapore, 115/120 cm CJC - M. Vašák a Alcas, 120 cm - K. Polák a Ezinca, 130 cm - L. Jandourek a Good Girl, 135 cm U25 - B. Tomanová a Scarface, 140 cm - R. Doležal a Lara Croft

Výsledky 22. 4. 115 cm - K. Polák a Ezinca, 115/12 cm pro 5 a 6leté koně Kigali a J. Jindra, 115/120 cm CJC - S. Finsterle a Elektra 3, V. Nágr a Calm, T. Woznicová a Aaron 3, 125 cm - P. Majher a Aquamarin, 135 cm - J. Skřivan a Flying Star.

 

UPOZORNĚNÍ POŘADATELE ZE DNE 21. 4.

Stylová soutěž seriálu CZECH JUNIOR CUP se přesouvá na pátek, v sobotu se pojede soutěž na čas.
V sobotu dochází k přesunu soutěží č.15 a č.16 tak, že předposlední se pojede soutěž seriálu MLADÍ JEZDCI U25 - 135 cm, s 1 rozeskakováním dle rozpisu, a po skončení této soutěže následuje soutěž 140 cm na čas.
V pátek a v sobotu budou zahájeny první soutěže shodně v 7.00 hodin ráno.

 

 

Výsledky 21. 4. 10:30 HOD: Limitovaný čas 110 cm - Jana Samešová a Feaster, 5-6letí koně - P. Majher a Clintas. 115 cm - Karel Polák Ezinca. 120 cm - R. Doležal a Akira. 125/130 cm - M. Klus a Sabelius.

 

Aktualizace 19. 4. 18:40 HOD: Vloženy startovní listiny na čtvrtek.

 

Aktualizace 19. 4. 18:35 HOD: Z důvodů vysokého zájmu a širokého startovního pole bude nutné v pátek a v sobotu zahájit první soutěž již v 7.00 hodin ráno.

 

Dopravní info - upozorňujeme, že je uzavřen Žďákovský most přes přehradu Orlík.

Veterinární přejímka koní se koná ve středu v době mezi 17.30 až 19.30 hodin. V dalších dnech pak bude ještě upřesněno.

Přehled ustájení - Vaše boxy - Vám přinášíme ZDE. Pro ty, kteří jsou ustájeni ve stanech, poskytujeme jinou cenu. Stany jsou postaveny za halou 3 a 4, jsou kryté proti větru, jako podestýlka je sláma. U každého vchodu bude pitná voda, v každém stanu budou na začátku a konci průběžně doplňovány rezervní balíky se slámou a senem.

Pro velký počet kamionů a obytných vozů respektujte, prosím, parkovací službu v areálu!!

Do vnitřní části areálu - hotelového nádvoří - je povolen vjezd pouze osobám ubytovaným v hotelu EQUITANA.

Příjem změn v přihláškách je pozastaven, veškeré další změny již jen v kanceláři závodů. Odhlášení je možné na e-mailu jizdarna@equitana.cz.

Pořadatel JS EQUITANA Martinice se velice omlouvá všem, kterým nemohl vyhovět s přijetím přihlášky. Enormní zájem o úvodní kolo ČSP to prostě neumožnil. Vysoká je i obsazenost boxů, celkem 72 koní musí být ustájeno v turnajových boxech ve stanech. Dodavatelem těchto boxů je společnost CARTRANS, stany i boxy jsou po zimě v perfektním stavu. Pořadatel učinil zvláštní opatření a všechny kroky k maximální ochraně těchto stanů před případným větrem. Tyto boxy ve stanech jsou cenově zvýhodněny.

S ohledem na počty přihlášených dvojic předpokládáme zahájení soutěží v pátek a v sobotu v 7.00 ráno. Ve čtvrtek zahájíme v 8.00 hodin ráno.

Pořadatel upozorňuje všechny účastníky závodů, že od středy do neděle bude v areálu vždy od 20.00 do 6.00 přítomna bezpečnostní ostraha se psy, zajišťující Vaše bezpečí, zejména pak v sektoru stájí a parkoviště kamionů. Pečlivě své vozy uzamykejte a to i v noci při pobytu ve voze!!

 

 

12. dubna 2016

Vážené dámy, vážení pánové,

bohužel musíme oznámit, že přihlašování do Velké ceny Martinic již není možné. Důvodem je samozřejmě velmi vysoký počet startovních dvojic. Prosím, nevolejte, nepište. Další informace budou takto:

od této chvíle začínáme komunikovat výhradně z webu Českého skokového poháru, prosím, sledujte novinky na www.ceskyskokovypohar.cz

dnes do večera bude na webu Českého skokového poháru zveřejněn seznam startujících a jejich soutěží. Jelikož tušíme, že ne všichni z Vás mají soutěže vyplněné korektně a na celé závody, zdvořile žádáme o zasílání PÍSEMNÝCH ZMĚN na e-mail jizdarna@equitana.cz. Pouze písemně. Děkujeme. Uzávěrka těchto změn je stanovena na čtvrtek 14.4.2016 do 24.00 hodin. V pátek budou změny provedeny a uveřejněn nový seznam.

Předběžně se dá očekávat, že stylové soutěže Czech Junior Cup budou oproti rozpisu realizovány v pátek, nikoliv v sobotu. Tato informace bude ještě zveřejněna.

Všem děkujeme za pochopení naší situace. Museli jsme odmítnout řadu z Vás, kteří k nám pravidelně jezdíte. Velice nás to mrzí, ale nemůžeme vážně ohrozit průběh závodů při navyšování počtů startů. Opravdu to nejde. Ano, uzavřeli jsme přihlášky před termínem, ale zcela v souladu s pravidly, která nám dávají možnost přihlášky odmítnout. A my to děláme jen a jen z výše uvedených důvodů, i když je nám to líto.

Přejeme všem mnoho úspěchů a budeme se těšit na viděnou při zahajovacím kole Českého skokového poháru - Velké ceně Martinic 2016.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.