Český skokový pohár vplouvá do Hradištka

Dalším dějištěm Českého skokového poháru je malebné středočeské Hradištko. Již od čtvrtka se rozběhne maraton devatenácti soutěží, které vyvrcholí nedělní Velkou cenou Hradištka. Program slibuje nejen zajímavou sportovní podívanou, na návštěvníky čeká i lahůdka v podobě výletní lodi Florentina, na které proběhne party.

Jezdecký areál v Hradištku je jedním z mladších členů Asociace Českého skokového poháru, letos bude hostit v pořadí šestou Velkou cenu v rámci Českého skokového poháru. Loňská vítězka Natálie Ulčová s Demontem se na start nepostaví, startovní listina přesto skrývá spoustu zajímavých jmen, včetně několika nováčků.

Do Hradištka na Velkou cenu se chystá se dvěma koňmi i Jan Štětina, kterému minulý víkend jen o vlásek uniklo vítězství v Brně. Ve finálové jízdě v sedle Guus S nešťastně shodil poslední překážku, do Hradištka se chystá na reparát. „V Brně mi chybělo kousek pověstného štěstí, takový je sport. Ovšem do Hradištka se moc těším a udělám vše pro vítězství,“ potvrdil dobře naladěný jezdec.

Pořadatelé připravili pro účastníky i diváky opravdovou lahůdku v podobě hotelové lodi Florentina, která připluje po Labi a zakotví v bezprostřední blízkosti jezdeckého areálu. Kromě originálního ubytování s nenapodobitelnou atmosférou nabídne Florentina i jedinečný zážitek - v pátek i v sobotu se od 20 hodin bude na palubě konat party, páteční večer pod taktovkou nenapodobitelného DJ Ludvíka Jandourka.  

Další zastávkou Českého skokového poháru bude 10. až 12. června Frenštát pod Radhoštem.  Veškeré informace, výsledky, průběžné žebříčky všech soutěží a stream Velké ceny naleznete webu Českého skokového poháru www.ceskyskokovypohar.cz

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.