ČJF - Analýza pojištění

Firma GrECo JLT pro ČJF zpracovala analýzu pojištění, které poskytuje svým členům, a v rámci spolupráce informovala o dalších možnostech pojištění, které vhodně doplňují ty současné. Více uvnitř.

V současné době Česká jezdecká federace poskytuje svým členům několik druhů pojištění, které mohou členové využít.

Každý člen je pojištěn pro případ úrazu u Pojišťovny VZP v rámci pojistky sjednané Českým olympijským výborem. Toto úrazové pojištění je platné od roku 2013. V případě hlášení škodné události je nutné vyplnit formulář na webových stránkách ČJF a spolu s kopií zdravotní dokumentace poslat na adresu ČJF na Strahov, kde bude ověřeno členství před zasláním na Pojišťovnu VZP.

Další pojistkou, kterou mohou členové ČJF využít, je pojištění odpovědnosti trenérů a cvičitelů. Pojištění sjednal Český olympijský výbor a vztahuje se na všechny cvičitele a trenéry vykonávající svou činnost z pracovně právního (pracovní poměr, DPP, DPČ) či členského vztahu, nebo jako OSVČ v souladu se svým živnostenským oprávněním.

Česká jezdecká federace sjednala u pojišťovny Kooperativa i cestovní pojištění pro cesty do zahraničí, které v sobě zahrnuje také úrazové pojištění a pojištění odpovědnosti. Pojištění je primárně určeno pro reprezentanty účastnící se oficiálních výjezdů do zahraničí a je na míru nastavené jezdcům účastnícím se mezinárodních závodů po celém světe. Pojistky však může využít každý člen ČJF.

Po prozkoumání současných pojistných smluv a ve spolupráci s firmou GrECo JLT se chystáme v prvním kroku pojištění rozšířit ještě o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou koněm a speciální úrazové pojištění pro jezdce. Obě nová pojištění budou platná na území celé Evropy. Díky společnosti GrECo JLT a pojišťovny Kooperativa se podařilo dohodnout mimořádně kvalitní pojištění za velmi výhodnou cenu. O těchto produktech Vás budeme brzy informovat podrobněji.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.