CSI-J-Y-CH-A Kaposvár (Maďarsko)

Členky La-Boheme Teamu Lucie a Michaela Krulichovy úspěšně reprezentovaly ve dnech 13. - 15. 3. Českou republiku na „áčkovém“ CSI v Maďarském Kaposváru. Lucie Krulichová se prezentovala velmi slušnými výsledky v soutěžích juniorů, kdy v páteční kvalifikaci do 120 cm obsadila s Nikolou 2. místo a v sobotní kvalifikační soutěži po jedné chybě obsadila 11. místo. Nejlepší výsledek si ovšem nechala na neděli, kdy se svojí stájovou jedničkou Nikolou zvítězila v poměrně slušně obsazené soutěži do 130 cm.

Michaela startovala v Maďarsku s 8letou Lorettou a pony Night Feverem. Nejzajímavějšího výsledku se jí podařilo dosáhnout s Night Feverem, s nímž už má splněnu kvalifikaci na červencové ME v belgickém Moorsele. V soutěži do 130 cm obsadila po bezchybném výsledku 6. místo. Ke kuriózní situaci došlo v sobotu, kdy Míša s Lorettou doplnila pro Pohár národů neúplné slovenské družstvo ve složení Bronislav Chudyba, Marko Halo, Lea Vrábelová. S nimi pak obsadila konečné 5. místo v technicky obtížné soutěži, postavené chorvatským stavitelem Eduardem Petrovičem.

Závody na tomto CSI byly pro členky La-Boheme Teamu vyvrcholením letošní halové sezony a navazovaly na dvoje přípravné halové závody úrovně CSN v rakouském Wr. Neustadtu, které se konaly 7. - 8. 2. a 28. 2. v hale tohoto příjemného a našimi jezdci vyhledávaného závodiště. Z obou závodů přivezly několik vítězství a umístění. Michaela s pony Night Feverem dokázala zvítězit v obou víkendech v soutěžích do 120 cm s velmi slušnou účastí (75 - 80 koní). Lucie se blýskla vítězstvím v soutěžích do 110 cm a druhým místem v soutěži do 120 cm s teprve 5letou nadějnou kobylkou
Felicita, dále pak prvním a druhým místem v soutěžích pony se 7letým Top de Javue.

Text ing. Ladislav Krulich
Foto archiv autora
 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.