CSI*** Katovice začíná ve čtvrtek

Ve čtvrtek 2. prosince začínají v polských Katovicích čtyřdenní skokové závody s bohatým doprovodným programem. Českou republiku budou ve skokových soutěžích reprezentovat D. Fialka, M. Hentšel, J. Kincl, P., M. a V. Klárovi, K. Kubrická, M. Matějka, L. Strnadlová, J. Zwinger nebo A. Vojtková, další Češi se objeví v doprovodném programu, včetně místní party pod vedením DJ Rodriga allias Ludvíka Jandourka.  Pořadatelé pod vedením v Čechách známého Bogdana Sas-Jaworskeho připravili také školení pro stavitele parkurů s jedním z nejuznávanějších světových stavitelů F. Rothenbergerem.

Aktualizace 4. 12. 14.50 HOD: Mezinárodní soutěže byly zrušeny z důvodu ne sněhové kalamity, jak by se mohlo v těchto dnech zdát, ale z důvodu velmi špatného povrchu na kolbišti. Již vloni povrch v Katovicích sklidil kritiku. Pro nás těžko představitelná situace zřejmě bude mít velké finanční dopady na pořadatele. Dále probíhají pouze národní soutěže, čeští jezdci stejně jako zahraniční opouštějí areál. V lednovém Jezdectví přineseme další informace, neboť na místě byl již od počátku náš externí spolupracovník Jaroslav Kincl, který měl pro vás ze závodů zpracovat reportáž zařazenou jako událost měsíce.

Aktualizace 3. 12. 22.30 HOD: Podle našich zpráv byly mezinárodní skokové soutěže po pátečním programu zrušeny. Další informace přineseme zítra.

 

Pod tímto odkazem najdete další informace a výsledky.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.