CSI2*/CSIYH* Linec s šestnáctkou našich jezdců

Třetí největší město Rakouska, hornorakouský Linec přivítá tento víkend na mezinárodních závodech šestnáctku našich jezdců. Na startu tak bude: L. Arient, K. Bardonová, Z. Hruška, J. Jindra, V. Krajníková, Ing. P. Kuba, J. Luža, A. Machová, A. Opatrný, H. Pokorná, M. Severa, J. Skřivan, J. Štětina, M. Štorkán, B. Tomanová a Z. Zelinková, na přihlášce ČJF stojí jména 37 koní. Z původní sestavy naopak tak chybí Jiří Papoušek. Zajímavá je dvojice J. Skřivan a Leander.

Výsledky najdete zde.

Aktualizace 30. 10. 21 HOD: V GP Linz se na sedmém místě umístil Jiří Skřivan s Kallistou, když rozeskakování dokončil s chybou, zvítězila Ch. Liebherr a L. B. Robin Hood. Další sedmé místo získala naše ekipa zásluhou A. Opatrného a Nobela v Silver Tour, dvě pátá místa vezou Z. Zelinková a Cornetta (6-7letí koně) a K. Bardonová a Calmé Z (5letí). Včerejší Gold Tour dokončila nejlépe B. Tomanová s Carefulem, když jednou chybovala, ale měla nejrychlejší čas z jezdců se 4 tr. b.

Aktualizace 29. 10. 11 HOD: Přidány výsledky páteční Gold Tour. V ní bezchybně startovali J. Luža s Ronaldem, M. Štorkán s Fenixem Bono a za chybu A. Opatrný s Canonem.

Aktualizace 28. 10. 19 HOD: Přidány výsledky prvních čtyř pátečních soutěží. Nejlepším českým umístěním je třetí místo.

 

V Linci by měli skákat tito koně: CAPTAIN STAR, LA PILOTA, LUKA'S NINJA, ASCOBAR, CANON, BOCELLI VAN PAEMEL, MAIJOR, CENTO B, CALME Z, ARAGON 2, RABENHOFS FENIX, BALIRINA, ELTON VON ROCHERATH, CALATA, CLOUDY NIGHT, LUKRECIE, BURBERRY BRIT, POISON 1, CON ACORD, RONALDO, LAND REBEL - S, VERY EASY - S, RICO - S, SORCERESS, CAREFUL, KALLISTO, LEANDER, TIMPEX CENT, AHORN - T, CASAL I, CYRANO 111, LADY GOLD 2, CAGLIOSTRO 19, CALLE COOL, CHANELL, ZANCARA, OUTSIDER DE GRANDRY.  

Vítězové linecké Grand Prix v Podzimní túře:
2004 Jan Sprehe (GER) a Paganini
2005 Markus Saurugg (AUT) a Finesse
2006 Grzegorz Kubiak (POL) a Goldstar
2007 Ales Opatrny (CZE) a Crystal
2008 Stefan Eder (AUT) a Chilli van Dijk
2009 Thomas Frühmann (AUT) a The Sixth Sense
2010 Dvoje mezinárodní závody:
29. – 31.10: Christian Fries (AUT) a Lanco
5. – 6. 11.: Urs Fäh (SUI) a Tennessee IX

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.