CSI3* Villach-Treffen pro Evu Bitter

V rakouském areálu Glock Horse Performance Center ve Villach-Treffen probíhají od 28. do 31. ledna mezinárodní závody CSI3*/CSI1* a CSIYH1*. Aktualizace 1. 2. 9:00 HOD: První kvalifikaci na GP vyhrál Francois Mathy Jr., druhou pak Gert-Jan Bruggink. Vítězem Grand Prix se stala německá jezdkyně Eva Bitter.

Oficiální webové stránky | Startky a výsledky | Přímý přenos

 

Neděle

Německá jezdkyně Eva Bitter vyhrála CSI3* Grand Prix v Treffen před zaplněnýni tribunami. V sedle 14 letého hřebce Perigueux zvítězila ze startovního pole 43 jezdců, kdy se pouze sedm z nich dostalo do rozeskakování. Německá jezdkyně byla o téměř tři sekundy v rozeskakování rychlejší než Holger Hetzel. "Především bych chtěla poděkovat mému koni a ošetřovatelce Sabině. Byli jsme tak skvělý tým," smála se vítězka.

 

 

Sobota

V sobotu byla zaplněná GHPC aréna až do posledního místa. O druhou kvalifikaci na Grand Prix se utkalo celkem 34 jezdců a pouze osm z nich zajelo čisté první kolo. Nakonec vyhrál nizozemský jezdec Gert-Jan Bruggink s MCB Ulke, před Polákem Jaroslawem Skrzyczynskim a třetím Williamam Whitakerem.

Pátek

V pátek proběhla první kvalifikace na nedělní Grand Prix. V soutěži CSI3* GLOCK's Perfection Tour 150 cm mohli jezdci také sbírat body do Světového žebříčku. Po dvou kolech se z vítězství nakonec radoval belgický jezdec Francois Mathy Jr. s koněm D'Atlantique Royale, který již vyhrál čtvrteční soutěž do 140 cm.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.