CSI3*-W Varšava 2016

Od 25. do 28. února probíhalo ve Varšavě finále středoevropské ligy Světového poháru a také finále Cavaliada Tour 2015/2016. CSI3* FEI World Cup Grand Prix se konala v neděli a k velké radosti domácích v ní zvítězil Jaroslaw Skrzyczynski v sedle 11 letého Crazy Quick. Pouze třem jezdcům se podařilo dokončit jak základní kolo, tak rozeskakování čistě. Všichni tři jezdci měli ještě něco společného, sedlali potomky Chacco-Blue. Více uvnitř článku.

Na druhém místě z téměř tří sekundovou ztrátou na první místo dokončila také domácí Sandra Piwowarczyk-Baluk s Chabento. Třetí místo pak obsadila maďarská jezdkyně Mariann Hugyecz s Chacco-Boy. Grand Prix se účastnili také dva slovenští reprezentanti. Zatímco Igor Šulek soutěž nedokončil, Patrik Majher obsadil s Caliberem šesté místo.

Do finále Světového poháru v Göteborgu se z finále kvalifikovali tři jezdci, Poláci Jaroslaw Skrzyczynski, Michal Kazmierczak a maďarská jezdkyně Mariann Hugyecz. Konečné výsledky středoevropské ligy Světového poháru najdete zde.

Jaroslaw Skrzyczynski se stal také celkovým vítězem Cavaliada Tour 2015/2016. Na druhém místě skončil Mściwój Kiecoń a na třetím Sandra Piwowarczyk- Baluk. Vítězem kategorie do 21 let se stal Andrzej Oplatek. Konečné výsledky Cavaliada Tour najdete zde.

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.