CSIJPCH A Neeroeteren s českou účastí

Ve dnech 27. – 30. 11. se uskutečnilo v belgickém Neeroterenu „áčkové“ CSI, při kterém reprezentovaly naše barvy Michaela Krulichová se dvěma pony Nightfever a Mars Star, Johanka Březinová - taktéž se dvěma poníky Lord Florima a Wishibo - a v soutěžích dětí Lucie Krulichová se dvěma koňmi Nikola 10 a Pem. Závody se konaly ve špičkovém jezdeckém centru De Warre, které je vybavené vytápěnou prostornou halou 35 x 60 m včetně přímo navazujícího opracoviště.

Původně měla Michaela s Nightfeverem absolvovat Big Tour, bohužel v páteční první soutěži nebyl Nightfever úplně ve své kůži, a proto vzdala a rozhodla se s ním absolvovat v neděli pouze Small Tour, kde skončili po čistém základním parkuru a s jednou chybou ve druhé fázi na 16. místě. Jediným zástupcem v Big Tour se proto stal teprve sedmiletý Mars Star, který absolvoval technicky velmi obtížný parkur se třemi chybami a skončil ze 70ti startujících na 49. místě.

Johanka Březinová se v soutěžích Small Tour umístila od pátku do neděle postupně na 24., 27. a 33. místě se svým pony Lord Florima. Jediným českým dekorovaným účastníkem soutěží se stala Lucie Krulichová, která obsadila s Pem v pátek i v sobotu v dětské Big Tour 8. místo po čistě absolvovaných základních kolech. Bohužel se svojí stájovou jedničkou ve všech třech startech vždy jednou lehce shodila, což v takto nabité konkurenci stačilo pouze v pátek na 25., v sobotu na 18. a v nedělní Grand Prix na 14. místo, ve které dala Lucka Nikolovi přednost před Pem.

Text: Ladislav Krulich
 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.