CSIO Bratislava 2015: GP pro J. Skrzyczynského a Crazy Quicka

50. ročník Mercedes-Benz Grand Prix Bratislava CSIO-W*** se bude konat ve dnech 23. - 26. července 2015. Časopis Jezdectví je mediálním partnerem jubilejního ročníku. 16. 7. 14:30 HOD: Závodů se účastní jezdci 23 národností, v PN odstartuje 13 týmů. 23. 7. Úvodní soutěž dvoufázové skákání 130/135 cm vyhrál A. Opatrný a Curley Sue. 24. 7.  Máme 22 tr. b. a do II. kola nepostupujeme. Slovensko se nakonec umístilo na 7. místě. 26. 7. 12 HOD: Grand Prix půjde živě. 15:35 HOD: Z. Zelinková a Filicita se 16 tr. b. 15:50 HOD: A. Opatrný a Berlina s chybou na B v trojskoku. 18:14 HOD: GP pro Poláka J. Skrzyczynského a Crazy Quicka.

26. 7.    Z. Zelinková a Filicita se 16 tr. b.

A. Opatrný a Berlina s chybou na B v trojskoku.

GP pro Poláka J. Skrzyczynského a Crazy Quicka.


26. 7. 12 HOD: Grand Prix půjde živě na youtube kanálu FEI.

24. 7. Pohár národů:  Z. Zelinková a Filicita chybovaly na posledním skoku trojskoku (Longines kolmákxkolmákxoxer) a posledním (kolmém) skoku FEI. K 8 tr. b. Zuzany Zelinkové přidává Anna Kellnerová 10. Bohužel Anna s Bacarou špatně odskočili na skok číslo 4 kolmý skok nad bazénkem, skočili do něj a dvojici byl zastaven čas. Druhá chyba se stala na triplbaru (5 cvalových skoků) před trojskokem.  Jiří Hruška po problémech na dvojskoku přidává 18 tr. b. - první skok dvojskoku číslo 5 (Mercedes oxer) překonal Aristo Z zřejmě z nevysvětlitelných důvodů s problémy, při nichž Jiří Hruška málem opustil jeho sedlo a před B jezdec koně zastavil. Počkáme si na hodnocení Jiřího Hrušky. K této chybě a zastavení přidala dvojice i dvě chyb na A a B trojskoku a penalizaci za čas. Dnes vypadá kolbiště opravdu zakletě....

A. Opatrný a Berlina 4 tr. b. na B trojskoku.

Máme 22 tr. b. a do II. kola nepostupujeme.

Slovenské družstvo Bohužel prvnímu startujícímu Igoru Šulkovi po prvních skocích upadl třmen a ten zastavil koně a vzdal. Druhý Radovan Šillo chyboval jen na třetím skoku (oxer) a dojel se 4 tr. b. S pouhou jednou chybou dokončil Broňa Chudyba (předposlední oxer). Dvě chyby (jednu na vodě) měl poslední Patrik Majher a Slováci postupují do II. kola ze šestého místa se 16 tr. b.

23. 7. 23 HOD: Nakonec je složení družstva následující:

Z. Zelinková, A. Kellnerová (Bacara d.l.F.B.), J. Hruška a A. Opatrný.

Slovenské I. Šulek, R. Šillo, B. Chudyba a P. Majher.

 

23. 7. Úvodní soutěž dvoufázové skákání 130/135 cm vyhrál A. Opatrný a Curley Sue. 135/140 cm - 1. m. P. Mackovjak a Linet, 17. A. Kellnerová a Carpe Diem a.P. 150 cm - A. Kellnerová a Bacara d.l.F.B. 1 tr. b.

22. 7. 19:50 HOD: České družstvo půjde jedenácté. Vedoucí ekip žádali, aby se kvůli počasí začalo skákat v 7 s polední přestávkou, ovšem pořadatel nevyhověl.

20. 7. 23:15 HOD: Za český tým, jak nám sdělil manažer pro reprezentaci, nastoupí: Zuzana Zelinková a poprvé Filicita, Jiří Hruška a podruhé Aristo Z (vloni 0+4 tr. b.), Aleš Opatrný a poprvé Berlina a poprvé Nikola Bielíková s Carthinjem. Náhradnicí bude Anna Kellnerová s Bacarou de la Ferme Blanche. Seznam účastníků pod článkem.

16. 7. 14:30 HOD: Závodů se účastní jezdci 23 národností, v PN odstartuje 13 týmů (BRA, BEL, CZE, FIN, FRA, GRE, HUN, POL, POR, RUS, SVK, TUR a USA), nejvýše postaveným jezdcem je Harrie Smolders, vítěz letošní LGCT Šanghaj. Za oficiální družstvo SR nastoupí R. Šillo, M. Štangel, P. Majher, I. Šulek a B. Chudyba. Pro ČR to bude po Budapešti a Linci třetí letošní start v PN, kde budou moci sbírat body do žebříčku. Tisková zpráva zde.

 

Rozpis SK, ENG

webové stránky

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.