CSIO Budapešť 2015: Aleš Opatrný a Acovaro 4. v GP!

CSIO3*-W Budapešť proběhne 16. -19. 7. a je druhým letošním oficiálním startem českého družstva. Vloni zde český tým zvítězil, při svém prvním letošním startu v Linci český tým také zvítězil, jak to bude nyní? Přejeme Emmě de Mousac, novopečenému mistru ČR Aleši Opatrnému, Ondrovi Zvárovi a Zuzaně Zelinkové, kterou pořadatelé zařadili mezi hvězdy startující v Budapešti, hodně štěstí! 17. 7. Družstvo je na druhém místě spolu s Italy, vyhráli Dánové! 19. 7. 19:20 HOD: Grand Prix - A. Opatrný a Acovaro čtvrtí s 1 tr. b. v zákl. parkuru.

17. 7. PN - první dvojice Z. Zelinková a Caleri 0 trestných bodů! Emma byla vyloučena. O. Zvára a Cento Lano bezchybně! A. Opatrný a Acovaro 8, celkem máme 8 a jdeme do II. kola. Z. Zelinková ve II. kole 4 tr. b. O. Zvára ve druhém kole 4 tr. b. Aleš čistě! Družstvo je na druhém místě spolu s Italy, vyhráli Dánové!

16. 7. . 22 HOD: České družstvo má 12, poslední jde Itálie. Složení: Emma Augier de Moussac - Charly Brown, Zuzana Zelinková - Caleri II, Ondřej Zvára - Cento Lano Arcus a Aleš Opatrný - Acovaro.

16. 7. 18:20 HOD: Kvalifikace na GP: O. Zvára a Carmen Arcus 8 tr. b., Z. Zelinková a Caleri 13 tr. b., A. Opatrný a Wally vzdal. Druhá kvalifikace je páteční PN.

Medium Tour - 4. m. A. Opatrný a Curley Sue.

16. 7. 9:30 HOD: Všichni koně prošli veterinární kontrolou a již běží první soutěže pro mladé koně - Emma i Zuzana začaly závody čistými jízdami.

15. 7.

Trojka jezdců cestující ze Slovenska a z Čech dorazila na místo. S družstvem je na místě také manažer reprezentační komise Martin Ohnheiser, který nám sdělil: "Emma přiletí dnes večer, kdy se také koná veterinární kontrola. Zítra je první soutěž pro mladé koně." V Budapešti panuje horko, cca 35 stupňů. 

výsledky zde

on-line zde

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.