ČSP 2014: VC Litomyšle pro Jiřího Papouška a Falca Union

Další kolo Českého skokového poháru pořádá Stáj Manon a JK Hřebčín Suchá. V pořadí pátá etapa seriálu proběhne v termínu 5. - 8. května v jezdeckém areálu Hřebčín Suchá. Hlavním bodem programu bude nedělní Velká Cena Litomyšle na stupni T* pod záštitu hejtmana Pardubického kraje JUDr. Martina Netolického. Aktualizace 8. 6. Také ve finále EAT vyhrála dvojnásobná vítězka kvalifikací D. Potyszová s Dorotheou. Vítězkou finále Czech Junior Cupu je V. Havlová s Wailandou. VC vyhrál vítěz Velké ceny Brna Jiří Papoušek, tentokrát v sedle své nové akvizice, Falca Union. 11. 6. 9:30 HoD: Pod článkem odkaz na 6 fotogalerií. 13 HOD: Na youtube najdete finálové jízdy J. Papouška a J. Skřivana.

Na našem youtube najdete finálové jízdy J. Papouška a J. Skřivana.


17:30 HOD: VC vyhrál vítěz Velké ceny Brna Jiří Papoušek, tentokrát v sedle své nové akvizice, Falca Union, toho známe ze dvojice s A. Opatrným a později s M. Příhodou, je v majetku V. Opatrného. Jako poslední dvojice finále předjeli doposud vedoucího domácího Jiřího Skřivana s Kallistou. Třetí skončila poslední zcela bezchybná dvojice, Ing. P. Eim a Catango HT Fitmin.

8. 6. V S** zvítězil J. Hruška a Acoradia MXi2M. Ve finále EAT vyhrála D. Potyszová s Dorotheou. Vítězkou finále Czech Junior Cupu je V. Havlová s Wailandou.

7. 6. V první sobotní soutěži L** zvítězila P. Masárová s Lordinou. V soutěži Czech Junior Cupu zvítězila L. Schmiedhamerová s Laramisem. Dvoufázové skákání 125/135 cm nejlépe absolvoval M. Řezníček a Sabelius. V ST** zvítězil Jiří Hruška a Acoradia MXi2M. V EAT opět zvítězila D. Potyszová s Dorotheou.

6. 6. V první soutěži L* zvítězila Kateřina Hanušová a Caretina. V soutěžích S* a L*/L** (kvalifikaci CJC) kralovala N. Grünthalová s koňmi Leandro S a Venezia 1. Druhou soutěž L*/L** (kvalifikaci CJC) vyhrála N. Kaločová s Ebony. V kvalifikaci EAT na stupni Z zvítězila D. Potyszová s Dorotheou.

5. 6. Vítězi dněšního dne jsou L. Ptáčková (Quido 4), S. Fisterle (Eura), V. Kubišta (Mary1) a D. Beranová (Víla 5).

Předběžný seznam účastníků

 

NA VELKOU CENU DO LITOMYŠLE PŘIJEDE I VEDOUCÍ ŽENA ČSP

Denisa Bittnerová vstoupila do sezony 2014 výborně. Účastnila se dosud všech Velkých cen v rámci Českého skokového poháru a po třech kolech je v průběžném vedení. Nevynechá ani čtvrtý díl, který se uskuteční 5. – 8. června na Suché u Litomyšle. Více v tiskové zprávě.

 

Sponzoři soutěží:

1. Jezdeckého klubu Hřebčín Suchá

2. ERGOlighting

3. Litex

4. 1.Žďárská plynařská a vodařská a.s

5. Orlimex CZ s.r.o

6. Litex

7. Papcel a.s.

8. Terramet s.r.o

9. Mozaika - realitní a dražební společnost

10. Papcel a.s.

11. Energys krmiva pro koně společnosti DE HEUS a.s

12. Falton s.r.o

13. Kovářství Karlos

14. Cena pojišťovacích poradců Andrle, Andrlová

15. Equiservis

16. T&T-trade Holding

17. LBtech a.s. - Soutěž je pod záštitou hejtmana Pardubického kraje JUDr. Martina Netolického.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.