ČSP 2015: VC Hořovic pro Barboru Tomanovou

Ve dnech 9. až 13. září probíhá v Hořovicích předposlední kolo letošního ročníku seriálu Český skokový pohár. Pro účastníky máme upozornění ohledně uzavřené příjezdové cesty. Aktualizace 13. 9. 15:20 HOD: Startovní listiny a výsledky NEDĚLE 125 cm - R. Doležal a El Paso II. Finále Amateur Tour - O. Refka a Samba 2. Finále Czech Junior Cup - K. Hofmeisterová a Apollo 7. Velká cena pro Barboru Tomanovou a Sorceress, druhý Michal Kukačka a Philadeplhia a třetí Jiří Papoušek s Capuou. Postupová čtyřka před posledním kolem: M. Klus, B. Tomanová, R. Doležal a V. Tretera. Aktualizace 16. 9. 17:40 HOD: Vložen odkaz na fotografie a videa

Rozpis, Závody můžete sledovat v přímém přenosu

16. 9. 17:40 HOD: Na webu www.ceskyskokovypohar.cz/horovice najdete některé fotografie ze závodů VC Hořovic a samozřejmě videa z nedělních soutěží včetně záznamu České televize.

Výsledky neděle: 125 cm - R. Doležal a El Paso II. Finále Amateur Tour - O. Refka a Samba 2. Finále Czech Junior Cup - K. Hofmeisterová a Apollo 7.

Velká cena - základní parkur: první nula pro Jiřího Papouška a Cavalla, druhá nula pro J. Jindru a Ascobara. Nul je celkem šest, jak již v sobotu předpovídal stavitel Klaus Holle: B. Tomanová a Sorceress, M. Hanuščinová a Satisfy, V. Tretera a Quentin a překvapivě i Michal Kukačka a Philadelphia (!). Do finále postupují také Jiří Papoušek a Capua (a držíme palce, ať pondělní narození syna Jiříka dopadne manželům Papouškovým na jedničku!), Jan Chýle a Cool Paradise (oba 1 tr. b.), Veronika Krajníková a Balirina a Pepa Pařenica se Sarah Sun.

Velká cena po finále - s čistým kontem dojely dvě dvojice, přičemž Barbora Tomanová a Sorceress v rychlejším čase než druhý Michal Kukačka a Philadeplhia. Třetí končí Jiří Papoušek s Capuou s 1 trestným bodem ze základního kola.

Výsledky sobota: 12. 9. 125 cm - M. Kuchár a Barboleta. CJC - N. Kaločová a Ebony, K. De Jagerová a Clooney, S. Najmanová a Zazou, 140 cm - J. Jindra a Qentino Donth-M, Kap Jumping - Tým Dance and Jump B. Tomanová, D. Uleščenko, Václav a Ondřej Nágrovi. Přejeme Kateřině Bardonové po pádu brzký návrat do sedla!

Výsledky pátek - 115 cm Cenu pro vítěze 3000 Kč si rozpůlili za stejný čas Míla Příhoda (Cabernet) a Daniel Rolínek (Sirius Black). Startovalo celkem 81 dvojic a v další soutěži jich je nahlášeno dokonce 99! 125 cm - Z nakonec 92 dvojic se umístil jako první a druhý J. Papoušek (Rotterdam, Dukato) a vyhrává 4100 Kč! Družstva - čisté konto udrželi Čechoslováci (Opatrný, Kellnerová, Kuchár, J. Papoušek). Do zítřejšího druhého kola postupuje celkem 5 družstev. 135 cm - Josef Pařenica a Calleda porazil všech zbylých 79 dvojic!

Výsledky čtvrtek - 110 cm AT K. Holubová a Washington, 115 cm J. Jindra a Baloudai, CJC K. Hofmeisterová a Ziantus-M, 125 cm J. Papoušek a Rotterdam

Výsledky středa - 100 cm N. Kinclová a Faust 3; 110 cm AT A. Kukrechtová a Loretta 3, 115 cm K. Návojová a Terezka 1, ZLPA N. Veberová a Chiko, LP N. Veberová a Chiko, SPA K. Kumičíková a Iron Lady Moonlight

 

Aktualizace 8. 9. 21:25 HOD: Do kalendáře vloženy startovní listiny

 

UPOZORNĚNÍ PRO ÚČASTNÍKY – PŘÍJEZD DO HOŘOVIC

Tímto upozorňujeme účastníky jezdeckých závodů v Hořovicích přijíždějících po dálnici D5, že příjezd do Hořovic po Žebrácké je za sjezdem uzavřen. Je nutné proto využít cestu do Hořovic přes Tlustici, malé kamiony pak mohou po přejetí letiště  pokračovat rovně ulicí Sklenářka a velké kamiony musejí odbočit za letištěm v pravo a přes ulici  Na Cintlovce a dále Plzeňskou se dostanou do Hořovic.

 

Ojedinělou součástí programu je opět soutěž čtyřčlenných družstev, které sestavují členové první desítky žebříčku. Tam nyní je: Klus Marek, Doležal Rudolf, Tomanová Barbora, Tretera Vladimír, Jindra Jaroslav, Pařenica Josef Ing., Štětina Jan, Kincl Josef ml., Papoušek Jiří, Hruška Jiří. Marek klus do Hořovic nepřijede, a například Vladimír Tretera je v družstvu s 12. Veronikou Jelínkovou. 

Nejlepších 5 postupuje do sobotního finále, kam společnost Kap Jumping věnovala zajímavou finanční dotaci.

Závody v Hořovicích jsou také jedněmi z mála českých, kde bude startovat Aleš Opatrný. Poté startuje ještě na Global Champions Tour ve Vídni a pak odjíždí s českým týmem do Barcelony do finále Poháru národů. Na finále ČSP v Olomouci nebude.

 

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.