ČSP Olomouc 2016: Finále pro K. Endrysovou, A. Pokornou, D. Vegrichtovou, B. Tomanovou a opět Rudu Doležala!

Od 22. do 25. září proběhne v areálu ESC Olomouc finále Českého skokového poháru. / Kdo do finále? /  Sobota a neděle on-line na stránkách ČSP! / VC pro R. Doležala a Laru Croft, s ním do nedělního finále severomoravské duo Marek Klus (Le Carela) a Jiří Hruška (Acoradia Minx) a nakonec i Ladislav Arient (Conto Bono)! / Vítězové žebříčků: M. Klus, M. Refková, L. Portychová, P. Dajbych a A. Ducká / Vítězové finále: K. Endrysová a Colet (amatéři), A. Pokorná a Alabama (12-15 let), D. Vegrichtová a Jetta (16-18 let), D. Vegrichtová (stylšampionát), B. Tomanová a Scarface (U25), Rudolf Doležal (ČSP). 

Oficiální webové stránky | Rozpis | Startky a výsledky | Přímý přenos

 

VC pro R. Doležala a Laru Croft, s ním do nedělního finále severomoravské duo Marek Klus a Jiří Hruška a nakonec i Ladislav Arient! 

Před Arientem se sice umístil v žebříčku Jaroslav Jindra, ale pro finále nakonec nemá koně, ve finále nechce startovat ani Jiří Luža.

 

Vítězové celkových žebříčků: M. Klus, M. Refková, L. Portychová, P. Dajbych a A. Ducká

Konečný stav žebříčku a kvalifikovaní do finále zde U25, 12-18 let, amatéři

 

NEDĚLE

Finále ČSP: 1. R. Doležal, 2. J. Hruška, 3. L. Arient, 4. M. Klus. Tisková zpráva.

Finále U25: 1. B. Tomanová a Scarface, 2. A. Baraldi a Elamé, 3. D. Uleščenko a Moon Ray

Finále CJC 16-18 let: 1. D. Vegrichtová a Jetta, 2. K. De Jagerová a Clooney, 3. S. FInsterle a Elektra 3.

Finále CJC 12-15 let: 1. Adéla Pokorná a Alabama,2. Kateřina Tomanová a Rain Man, 3. Anna Lani Novak a Taveta HS

Finále Amateur Tour: 1. Kateřina Endrysová a Colet, 2. P. Mlčochová a Mojito, 3. Z. Tyšerová a Dona...

 

SOBOTA 115 cm (31) - M. Klár a Colette 1, 110cm amatéři (25) - Z. Tyšerová a Dona finále CJC - S. Vingrálková a Dollar Look.

VC Olomouce: 1. R. Doležal a Lara Croft 0+0, 2. B. Tomanová a Clinton 0+0, 3. O. Zvára a Carmen Arcus 0+4. Tisková zpráva.


PÁTEK: 110 cm Amateur Tour (30) - L. Krampotová a Valentino C, 110 cm (20) - L. Anovčínová a Rolys, 120 cm (64) - T. Levorchick a Baloubina, 115/120 cm Czech Junior Cup (21) - N. Kreislová a Remus 4, 115/120 cm Czech Junior Cup (19) - S. Vingrálková a Dollar Look, 115/120 cm Czech Junior Cup (20) - S. Najmanová a Jersy FLower, 135 cm U25 - L. Vachutka a Taktika-H, 135 cm - M. Klus a Le Carela.

ČTVRTEK: 110 cm Amateur Tour (36 start.) - 1. Z. Tyšerová a Dona, 110 cm (31) - Z. Ivánková a Countina HF, Czech Junior Cup (64) - S. Vingrálková a Dollar Look, 120 cm (58) - J. Luža a Riverdi-S, 130 cm (77) - M. Klus a Le Carela.

 

 

Aktualizace 20. 9. Kdo do finále?

Marek Klus bere do Olomouce tři koně - Al Cambera, Crada von Wichenstein a Le Carelu. Se všemi třemi má pro finále splněnu kvalifikaci, ale rozhodnutí nechává na sobotu večer: "To musí být přece překvapení..." Takový výběr jako Marek Klus nemá už žádný jezdec první desítky. Jiří Hruška by vzal samozřejmě Acoradii MX i2M, se kterou skončil čtvrtý ve VC Hořovic, když chyboval jenom ve finále. Bohužel prozatím třetí Jiří Luža, jak nám sdělil majitel koní Josef Schneider st., do finále nenastoupí. Loňský vítěz Rudolf Doležal má kvalifikované obě klisny - Peggy Sue, s níž vloni finále absolvoval, a Laru Croft. "Zatím nejsem rozhodnutý, která z nich by finále šla." Do Olomouce se nechystá Aleš Opatrný, takže i Jaroslav Jindra má velikou šanci. Dva koně, Ascobar a Qentino Donth-M však patří soukromým majitelům, a není jisté, zda budou souhlasit, aby s nimi ve finále startoval. "Na 99 procent Qentino finále nepůjde," sdělila nám jeho majitelka Daniela Donthová. Sezona byla dlouhá a přeci jen je Qentinovi pouze devět. Jiří Papoušek by nasadil Jennifer, potvrdil v Hořovicích.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.