Czech Equestrian Masters 2016: Finále

Ve dnech 8. - 11. září 2016 přivítá jezdecký areál Equitana Martinice českou jezdeckou špičku napříč různými disciplínami. Czech Equestrian Masters (CEM) propojuje tři jezdecké disciplíny – parkurové skákání, drezuru a pony skákání dětí. Zvláštní soutěží je soutěž tříčlenných družstev. Výsledky finále ČDP Top Ten Cup - T. Hábová a Djazz F., ČDP Challenge Cup - H. Vášáryová a Filipa, Silver Tour - A. L. Novak a Taveta HS, Gold Tour - A. Halíková a Omard Lottie, Diamond Tour - Z. Zelinková a Larima, Pony Tour - D. Hakr a Quinten, družstvo - D. Hakr, M. Knoflíček a A. Halíková.  Sledujte naše videa a zpravodajství na FB!

Oficiální webové stránky | Rozpis

Celkové výsledky soutěže družstev najdete pod článkem

Sobotní vydání místního zpravodaj ve spolupráci s redakcí Jezdectví zde

 

Neděle:

Výsledky finále ČDP Top Ten Cup - T. Hábová a Djazz F., ČDP Challenge Cup - H. Vášáryová a Filipa, Silver Tour - A. L. Novak a Taveta HS, Gold Tour - A. Halíková a Omard Lottie, Diamond Tour - Z. Zelinková a Larima, Pony Tour - D. Hakr a Quinten, družstvo - D. Hakr, M. Knoflíček a A. Halíková.

 

finále ČDP Top Ten Cup - T. Hábová a Djazz F, 2. H. Vašáryová a Rock For Hit, 3. M. Šlamborová a Pampalini

Finále Silver Tour - 1. A. L. Novak a Taveta - HS, 2. A. Halíková a Wyoming 1, 3. M. Lančová a Jericho

 

Sobota: finále ČDP Challenge Cup - 1. H. Vášáryová a Filipa, 2. P. M. Civišová a Europe-M, 3. E. Vavříková a Belle-Ennie

Finále Gold Tour - 1. Andrea Halíková a Omard Lottie, 2. S. Motygin a Extreme Chaos, 3. Z. Zelinková a Lukas Ninja

Poslední šance Silver Tour - A. Heldová a Quickness, Gold Tour - S. Najmanová a Lexus

 

Pátek: II. kola Silver Tour - 4 bezchybní (Taveta HS - A. L. Novak, Very Easy - M. Klugarová, Rawal HF - M. Refková, Ezinca - K. Polák). Gold Tour - 3 bezchybní (Grace - M. Refková, Extreme Chaos - S. Motygin, Calm - O. Nágr). Diamond Tour - 2 bezchybní (Coletta - A. Halíková, Dylan - S. Motygin).

Vzhledem ke změně rozpisu nakonec túra Silver a Gold proběhla jako dvě kvalifikace a finále pro nejlepších 20, túra Diamond zůstává jako tříkolová, kde se sčítají výsledky všech kol.

II. kola finále ČDP Challenge Cup - 1. H. Vášárová a Filipa, Top Ten Cup - 1. T. Hábová a Djazz

Pony Tour - D. Hakr a Quinten, 2. L. Šlamborová a Martini, 3. L. Najmanová a Nightbeauty.

Družstva - 1. D. Hakr, A. Halíková a M. Knoflíček.

 

Čtvrtek: I. kola finále ČDP Challenge Cup: 1. H. Vášáryová a Filipa, 2. Ing. P. Civišová a Europe-M, 3. E. Vavříková a Belle Ennie. Top Ten Cup: 1. T. Hábová a Djazz, 2. H. Vášáryová a Rock For Hit, 3. M. Knoflíček a Dower.

Skoky: 115 cm - A. Lani Novak a Taveta HS, 125 cm - M. Refková a Grace Frederica, 140 cm - Z. Hruška a Linearis DK

 

Aktualizace 3. 9. 15:00 HOD: 

V září se v české premiéře uskuteční závody Czech Equestrian Masters (CEM), vrcholový sport a zábavnou show. Na jedné straně tak diváci zažijí atmosféru profesionálních závodů, kdy změří síly česká drezurní i parkurová špička a dětští závodníci na ponících, ale také se mohou těšit na bohatý doprovodný program, který se celý zaměřuje na koně. Podrobnosti v tiskové zprávě.

Aktualizace 26. 8. 12:00 HOD: Přípravy Czech Equestrian Masters jsou již v plném proudu. Jezdecký areál Equitana Martinice se již připravuje, aby mohl kromě špičkového zázemí pro jezdce a nezapomenutelných sportovních zážitků nabídnout i bohatý doprovodný program.

Již v sobotu, 10. září vystoupí v rámci zábavního programu American Minautur Horses. Toto samostatné plemeno koní, vedené celosvětově v plemenné knize, vám předvede například nástup a práci na ruce, skokovou práci, skok mohutnosti, cirkusové triky nebo zapřažení do speciálního kočáru.

Společnost Acaballado, která vystoupí v průběhu posledního dne CEM, v neděli 11. září, pozve diváky do historie chovu koní. Program Koně v proměnách staletí zobrazuje jednotlivé významné etapy lidstva z pohledu jezdce. Ukazuje vývoj oblékání a užití koně v jednotlivých historických obdobích, kdy součástí každého obrazu je vedle předvedení oděvu jezdce, jeho zbraní a také případné užití jeho výzbroje.

 

Původní zpráva

Veškeré informace budou postupně zveřejněny na nově spuštěném webu. Kromě jezdeckého sportu se mohou diváci těšit také na jezdecké show a mnoho dalších možností společenského programu.

Za necelý měsíc vyvrcholí jezdecká sezona v  jezdeckém areálu Equitana Martinice. Protože se sportovní klání nezadržitelně blíží, spustili jsme nový informační web, kde nyní najdete program celé akce a bližší detaily. Postupně budeme zveřejňovat další informace, jak pro jezdce, tak pro diváky.

CEM je nejen jezdeckou, ale i společenskou událostí. O zábavu pro diváky se bude po celou dobu konání akce starat moderátorské duo Ludvík Jandourek a Aleš Suchánek. Všichni návštěvníci se tedy mohou těšit nejen na kvalitní jezdecký sport v podání dětí i dospělých, ale i na další program, který zcela jistě osloví i ty z řad diváků, kteří koním a jezdeckému sportu dosud ne zcela rozumí. Tyto dílčí součásti CEM budou samozřejmě opět souviset s koňmi, ale zcela v jiném podání nezávodního charakteru.

Veškeré další informace vám pravidelně budeme avizovat a najdete je na našem webu www.czechequestrianmasters.cz.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.