Czech Equestrian Team pozve na CSI při GC PlayOffs nejen české mistry

Druhý ročník galashow světového parkuru GC PlayOffs se odehraje ve dnech 21. až 24. listopadu opět v Praze. Stejně jako loni se v O2 areně představí ti nejlepší z nejlepších. Vedle nich však dostanou příležitost i jezdci z nižší kategorie CSI2*.

Během předposledního listopadového víkendu se O2 arena v Praze stane podruhé dějištěm galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs 2019. Jde o mezinárodní parkurový mítink na nejvyšší možné úrovni obtížnosti CSI5* a zúčastní se ho nejlepší jezdci a koně světa. Hlavními body programu bude vyvrcholení celoroční série družstev Global Champions League a seriálu jednotlivců Longines Global Champions Tour.

Možnost okusit atmosféru prestižních závodů však budou mít i jezdci, kteří se seriálu neúčastní, a pro které to bude cennou a nenahraditelnou zkušeností. Organizátor opět vypisuje vedle nejvyšší obtížnosti souběžně také závody kategorie CSI2*.

Při loňském Global Champions Prague PlayOffs se úspěšně účastnili dvouhvězdových soutěží mimo jiné talentovaní čeští junioři a mladí jezdci. Letos budou mít pozvání k účasti na CSI s dvěma hvězdami zajištěné mistři České republiky 2019 v kategoriích mladší a starší junioři, mladí jezdci a senioři a také vítěz finále Českého skokového poháru 2019. Na účastníky finále na mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců v nizozemském Zuidwolde čekají dvě volné vstupenky na celé GC PlayOffs. Dvě volné vstupenky dostane i letošní vítěz Czech Junior Cupu, který je součástí Českého skokového poháru.

Zájemci o start v soutěžích CSI2* se mohou hlásit od dnešního dne na e-mailovou adresu: sport@pragueplayoffs.com. S ohledem na omezený počet míst si pořádající Czech Equestrian Team vyhrazuje právo výběru účastníků podle výkonnosti přihlášené dvojice na úrovni CSI2*, která bude i letos vypsaná na obtížnosti 135 až 145 centimetrů. Přihlášky budou zájemcům finálně potvrzeny do konce května 2019.

Podrobnosti o programu závodů i další informace najdete na webu www.pragueplayoffs.com. Vstupenky na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs jsou již v předprodeji prostřednictvím sítě Ticketportal.cz.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.