Další skvělý výsledek Prague Lions. Po úvodu GCL v Paříži jsou třetí

Tým Prague Lions má našlápnuto k dalšímu pěknému umístění v Global Champions League. V první části šestého kola pod Eiffelovou věží v Paříži obdrželi jen čtyři trestné body a s nejlepším časem jsou aktuálně třetí za Cannes Star a St. Tropez Pirates.

Za tým Prague Lions nastoupili do páteční části Global Champions League v Paříti Sergio Alvarez Moya s jedenáctiletou klisnou Kardenta van´t Meerhof a Leopold van Asten v sedle desetiletého valacha VDL Groep Elegant Hero Z. Moya byl ze všech účastníků nejrychlejší, ale jednou chyboval. Asten dokončil parkur bez penalizace a díky součtu časů 141,85 skončili Pražští lvi třetí za dvěma celky, které nezaznamenali žádný trestný bod.

Z první pozice postupují do sobotního druhého kola soutěže Cannes Stars zastoupení Samehem El Dahanem na klisně WKD Aimez Moi a Svenem Schulüsselburgem s valachem Budem Spencerem. Jejich čas byl 147,87, zatímco St. Tropez Pirates napočítali 152,54 sekund. Druhý tým v pořadí reprezentovali Dani G. Waldman a Olivier Robert. 

Stejné bodové skóre jako mají Prague Lions zaznamenali ještě New York Empire, Madrid in Motion a Valkenswaard United. Sedmí Doha Falcons inkasovali pět trestných bodů, o bod více mají Hamburg Giants a po osmi bodech inkasovali Shanghai Swans, Scandinavian Vikings a Berlin Eagles. Následují Paris Panthers, London Knights, Monaco Aces, Miami Celtics a Cascais Charms. 

Šesté kolo GCL vyvrcholí v sobotu od 15:45 a hned po ní bude následovat v 19:15 hodin Longines Global Champions Tour Grand Prix Paříže. Podrobnosti o programu najdete na adrese www.gcglobalchampions.com. 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.